Deveci’den Kılıçdaroğlu’na 100. yıl kartpostalı

Deveci’den Kılıçdaroğlu’na  100. yıl kartpostalı
18.05.2019
A+
A-

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, PTT Genel Müdürlüğü’nce ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun’a çıkışının 100. yılı nedeniyle hazırlanan “100. yılda 100 bin kartpostal” projesi kapsamında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi’ye kartpostal gönderdi.

Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, Samsun Valiliği 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ve PTT Genel Müdürlüğü’nce, 19 Mayıs 1919’un 100. Yılı kutlamaları kapsamında hazırlanan “100. yılda 100 bin kartpostal” projesiyle Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ile birlikte PTT Samsun’dan kartpostal gönderdi. PTT Samsun Başmüdürlüğü’nde düzenlenen törenle Deveci, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Akif Hamzaçebi’ye 100. yıla özel hazırlanmış kartpostalları imzalayarak yolladı.

ANLAMLI İSİMLERE GÖNDERECEĞİZ

Deveci, az millete nasip olacak bir yüzüncü yıl kutlandığını ifade ederek, “Tarihimizin çok önemli bir günü. PTT teşkilatı kurtuluş savaşıyla birlikte gelişip bugünlere gelmiş bir teşkilat. Onlardan da böyle bir çalışma beklenirdi. Doğru yapmışlar. PTT teşkilatımızı ve yetkilileri kutluyorum. Anlamlı bir günde, anlamlı bir mektup oldu. Biz de bu mektubu Türkiye’nin en anlamlı isimlerine göndereceğiz” dedi.  

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber