Demirtaş: Yaşlılarımız bu memleketin kıymetli değerleridir

Demirtaş: Yaşlılarımız bu memleketin kıymetli değerleridir
03.10.2019
A+
A-

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü kapsamında huzurevi sakinleriyle bir araya gelen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Bizim geleneklerimizde yaşlıya verilen kıymet özeldir.Farklı hikayeleri tek çatı altında buluşturan Huzurevi sakinlerinin bu memleketin kıymetli değerleridir”dedi

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, eşi Lütfiye Demirtaş ve Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar ile birlikte Samsun Büyükşehir Belediyesi Huzurevi sakinlerini ziyaret etti. Huzur evinde kalanlarla tek tek ilgilenip,yaşlılara çiçek ve ikramlarda bulunan Başkan Demirtaş ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Büyükşehir Belediyemize ait Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ettik. Kurum daire başkanı müdürümüze ve görev yapan personele işlerinde kolaylıklar diledik. Huzur evi sakinlerinin hayır dualarını aldık. Bizler onların evlatlarıyız, bizler her zaman onların yanındayız. Bu duygu ve düşüncelerle bizleri bugünlere yetiştiren ve geleceğe hazırlayan, tecrübelerinden fazlasıyla hissedar olduğumuz büyüklerimize, mutlu ve huzurlu günler geçirmeleri dileğiyle saygılarımı sunuyorum” dedi. 

”Bayan Demirtaş,huzuru ve sevinci bir arada yaşadım”

Ne zaman büyüklerimizi ziyaret edip ellerini öpersek onlarla vakit geçirirsek içimizi büyük bir huzur kaplıyor diyerek duygu ve düşüncülerini dile getiren Lütfiye Demirtaş; Allah’a şükür bugün bu huzuru ve sevinci yaşıyoruz. Burada yaşamlarını sürdüren değerli büyüklerimizle bir arada olmaktan çok mutluyuz. Bizi çok sıcak karşıladılar. Hepsine teşekkür ediyorum”dedi.

Huzurevi sakinleri ve personeli ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan Demirtaş,misafirperverlikleri için kurum çalışanları ve huzurevi sakinlerine teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber