Demirtaş: Şehrimize katkı sağlayan tüm hemşeri dernekleri önemsiyoruz

Demirtaş: Şehrimize katkı sağlayan tüm hemşeri dernekleri önemsiyoruz
24.01.2021
A+
A-

Kavak Dernekleri Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Demirtaş’a KA-DEF Gençlik Kollarının düzenlendiği 1.inci Halı Saha Futbol Turnuvasına verdiği destekten ötürü teşekkür plaketi takdim edildi.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kavak Dernekleri Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin, Federasyonun yaptığı çalışmalar hakkında tek tek bilgiler verdi. Erişgin’in ardından federasyona bağlı yönetim kurulu ve gençlik kolları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette memnuniyetlerini dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ziyaretiniz bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Kadim İlkadım şehrinin güzel insanları ve hemşerilerimiz ülkemize, ilimize ve ilçemize her daim katma değer katan sosyal, kültürel, siyasal anlamda da bizlerin önemsediği bir topluluktur. Ayrım ve ötekileştirme yapmadan bu şehir için elini taşın altına koyan tüm hemşehri dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Hepimiz aynı geminin içerisindeyiz, farklı farklı görüşlerde olsak bile ülkenin bölünmez bütünlüğü bizler için önemlidir. Öte yandan bu kadar kısa bir sürede güzel işler yapmışsınız, daha güzel çalışmalar yapacağınıza da inancımız tamdır. Bu anlamda enerji dolu Başkan Bayram Erişgin ve Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu kardeşimizi  tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim” dedi.

“Bu şehir için bir çivi çakanın başımızın üstünde yeri var”

Başkan Demirtaş’ın ardından konuşan Kavak Dernekleri Federasyonu (KA-DEF) Başkanı Bayram Erişgin ise; düşüncelerinden ötürü Başkan Demirtaş’a teşekkür ederek, memnuniyetlerini dile getirdi. KADEF olarak kim Samsun için İlkadım ilçemiz için bir çivi çakarsa başımız üstün de yeri var idesini kullandı.

“Mücadeleniz ve çabanız bizlere güç veriyor”

Sizleri yakinen tanıyan bir kişi olarak şahsınızın ilçesinde yaşayan her kesimi kucaklayan bir yönetim anlayışıyla mücadelenizi çabanızı görüyor ve takdir ediyoruz diyerek söz alan Kavak Dernekler Federasyonu Gençlik Kolları Başkanı Adem Sekmenoğlu ise; Rabbim sizlere güç kuvvet versin, özellikle nüfusumuzun yoğun olduğu İlkadım  ilçesine yaptığınız ve yapacağınız hizmetler için teşekkür ederiz başarılar dileriz” dedi.

“Başkan Demirtaş’a plaketi takdim edildi”

Ziyaret sonunda KA-DEF Başkanı Bayram Erişgin tarafından Başkan Demirtaş’a plaket takdim edildi. Program çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber