Demirtaş: Hastaneye gidecek vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım sağlayacağız

Demirtaş: Hastaneye gidecek vatandaşlarımıza ücretsiz ulaşım sağlayacağız
10.12.2020
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasaklarında hastaneye gitmek için araç bulamayan ihtiyaç sahiplerine, belediyeye ait araçlarla ücretsiz ulaşım desteği vereceğini açıkladı.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım ilçesinde sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde acil hastaneye gitme ihtiyacı duyan vatandaşlara belediyenin araç desteği vereceğini ve uygulamanın bu hafta sonu itibari ile başlayacağını söyledi. Pandemi sürecinde ihtiyaç sahibi vatandaşlara belediye olarak destek vermeye devam ettiklerini bu kapsamda İlkadım Belediyesine ait araçların, sokağa çıkma yasağının olduğu Cumartesi ve Pazar günleri, aracı olmayıp hastaneye gitme durumunda olan vatandaşlara hizmet vereceğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş” Halkımızın iyi gününde ve kötü  yanında olduğumuzu hissettirecek uygulamaları ilçemizde hakim kılıyoruz. Belediye olarak karantinada olan ihtiyaç sahiplerine sıcak yemek götürüyoruz. Bununla birlikte salgın ile mücadelede binaların dezenfekte edilmesi, sokakların yıkanması, kısıtlamalar nedeniyle evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü vatandaşlarımızın market, eczane ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması gibi hizmetlerde ekiplerimiz fedakarca çalışıyor. Son olarak İlkadım Belediyesine ait araçlarımızda hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağında aracı olmayan ve hastaneye gitme ihtiyacı olan vatandaşlarımıza hizmet verecek. Hafta sonu sokağa çıkma yasağında belediyemizin 444 0 55 01- 0505 178 55 01 arayıp, aracının olmadığını ve hastaneye gideceğini belirten vatandaşlarımıza ekiplerimiz anında araç gönderecek ve hastayı hastaneye götürecek” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber