Demirtaş: Hangisi daha iyi görev yaptıysa ona oy verin

Demirtaş: Hangisi daha iyi görev yaptıysa ona oy verin
27.01.2019
A+
A-

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, adaylık açıklamasında “Erdoğan Tok ile ben varım. Hangisi daha iyi görev yaptıysa ona oy verin” dedi.

Samsun İYİ Parti İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, “Biz bu ülkede hükümet seçmeyeceğiz belediye başkanı seçeceğiz. Erdoğan Tok ile ben varım. Hangisi daha iyi görev yaptıysa ona oy vereceksiniz. Oy namustur o şekilde karar vereceksiniz. Ayrıştıran ötekileştiren, birbirine zıtlaştıran değil. Biz bundan yıllar önce bunun acısını çektik. Sağcısı solcusu hepimizin ortak paydası bu ülke olmalı, birlikte yaşamalıyız. 12 Eylülde hepimizi aynı koğuşa attılar. Bir kaç gün kavga ettik baktık ki böyle olmayacak. Siyasi figürler, partiler hizmet için araçtır. Bu araçları kullanırken birbirimizin boğazını sıkmanın, birbirimizi yok etmeye çalışmanın bu ülkeye geçmişte zararı oldu. Aynı şeyi bir daha yapmamalıyız. Demokratik hakları kullanarak reylerimizi kullanacağız. Ben asla kimseyi ötekileştirmedim. Görevini yapan herkese sahip çıktım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber