Demirtaş gençlerle bir araya geldi

Demirtaş gençlerle bir araya geldi
24.01.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı olan ilçede farkındalık yaratan aktivitelerle ilgileri üzerine çeken İLKEM Etüt ve Eğitim Merkezi “Sabah Buluşmaları” adı altında devam eden etkinlik her gün ayrı bir mahallede kılınan sabah namazın ardından ortaya konulan sıcak sohbet ise milli ve manevi duygulara yönelik gerçekleşiyor.
İlk olarak Büyük Camii’de İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın , katılımıyla ile başlayan
Sabah Buluşmaları ile İlkem Eğitim kursu öğrencileri, öğretmenler ve mahalle sakinleriyle sabah namazını farklı bir camide buluşarak farklı bir etkinlikle gönülleri fethediyor. Bu etkinlik kapsamında manevi atmosfer altında birlik be beraberlik içinde olan İlkemli öğrenciler Büyük Camii’de kılınan namaz sonrası Acem Tekkesinde düzenlenen kahvaltıda İlkadm Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’la bir araya geldi.

“İlçemizin her mahallesinden gelen öğrencilerimize eşit eğitim imkanı veriyoruz”
Başkan Demirtaş’a İlkem eğitim kurumlarında hakkında bilgi aktaran Koordinatör Davut Öz; İlkadım ilçemizin her mahallesinden eğitim için gelen öğrencilerimizden 350 öğrencimiz Üniversite hazırlık (YKS) 140 öğrencimiz Liselere hazırlık (LGS) 400 öğrencinin ise İlkokul, Ortaokul, Lise takviye kurslarıyla toplam da 890 öğrencimize hizmet veriyoruz. Başlatmış olduğumuz bu etkinlik sayesinde öğrencilerimiz hem manevi yönde gelişimlere katkı sağlayıp sohbet ortamında bir araya gelerek akıllarına takılan sorulara yüz yüze konuşup cevap bulmalarına imkan sağladık “dedi.

“Sizler bu ülkenin geleceğisiniz”
Kahvaltıya katılım sağlayan öğrencilerle sohbet edip hayatında kesitlerle tavsiyelerde bulunan ve bir araya gelmenin çok güzel bir dayanışma örneği olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin
Demirtaş; ‘Bizler bir araya toplanıp böyle güzel bir organizasyonda buluştuğumuz için son derece mutluyuz. LGS ve YKS sınavına hazırlanan öğrenci kardeşlerimizle birlikte her zaman daha iyi dayanışma içinde olup, birlikte güzel projelere imza atmayı hedefliyoruz. Bu birlikteliğin artarak devam edeceğini burada görebiliyoruz. Sizler bizim ve bu ülkenin geleceğisiniz.
Gözbebeklerimiz siniz. Ben bu vesile sizlerle beraber olmaktan mutluluk duydum” dedi.

“Milli, manevi inanç ve toplumsal değerlin aktarılmasını önemsiyoruz”
Manevi değerler eğitimi kapsamında bu tür organizasyonlarda önemsediği belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Manevi değerler eğitimi kapsamında çocuklarımızı sabah namazında bir araya getirme isteğimiz vardı. İlkin beraber başlattığımız bu programımızı eğitim kurumlarımızda öğrenim gören gençlerimizin sürdürmesi bizleri çok mutlu etti. Amacımız öğrencilerimizin gönüllerinde bir çiçek açmasını sağlamak ve inancın, merhametin güzelliğin çiçeklerini açtırmak. Sadece başarılı olmakla öğrencilerimizin yetiştiğini düşünmüyoruz ve aynı zamanda milli, manevi, inanç ve toplumsal değerlerimizinde çocuklarımıza aktarılmasında bu tür etkinliklerin buluşmanın önemli bir nokta olduğunu düşünüyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber