Demirtaş: Bizim olduğumuz yerde hırsızlık olmaz

Demirtaş: Bizim olduğumuz yerde hırsızlık olmaz
26.01.2019
A+
A-

Samsun’da İYİ Parti’nin İlkadım Belediye Başkan adayı olan Necattin Demirtaş’tan “Bizim olduğumuz yerde hırsızlık olmaz” açıklaması geldi.

Samsun İYİ Parti İl Başkanlığı’nda açıklamalarda bulunan İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş, “Biz bu ülkede hükümet seçmeyeceğiz belediye başkanı seçeceğiz. Erdoğan Tok ile ben varım. Hangisi daha iyi görev yaptıysa ona oy vereceksiniz. Oy namustur o şekilde karar vereceksiniz. Ayrıştıran ötekileştiren, birbirine zıtlaştıran değil. Biz bundan yıllar önce bunun acısını çektik. Sağcısı solcusu hepimizin ortak paydası bu ülke olmalı, birlikte yaşamalıyız. 12 Eylülde hepimizi aynı koğuşa attılar. Bir kaç gün kavga ettik baktık ki böyle olmayacak. Siyasi figürler, partiler hizmet için araçtır. Bu araçları kullanırken birbirimizin boğazını sıkmanın, birbirimizi yok etmeye çalışmanın bu ülkeye geçmişte zararı oldu. Aynı şeyi bir daha yapmamalıyız. Demokratik hakları kullanarak reylerimizi kullanacağız. Ben asla kimseyi ötekileştirmedim. Görevini yapan herkese sahip çıktım.” dedi.

İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş’ın açıklamalarının ardından İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, “İYİ Parti’de herkese yer var. Bugün türkiye’nin bulunduğu durum itibari ile, ikili grupdan gördüğünüz gibi güney doğuda PKK ile devlet arasına sıkışmış vatandaşımız, batıda diğer partiler arasına sıkışmış ama İYİ Parti bu şikayetlerin çözüm noktası olarak 1 yıllık parti olmasına rağmen bugün Samsun’da Allah’a şükür Büyükşehir Belediye Başkanımızı, ilçelerde belediye başkanlarımızla beraber ilk yerel seçimlerimize giriyoruz. Ben inanıyorumki millet bizi tanıdıkça bizi daha çok sevecek. Ama hiç kimse şunu unutmasın, İYİ Parti’de herkese yer var. İYİ Parti’ye herkes kendi kıyafetiyle gelir herkese şemsiyemizin altında yer var fakat İYİ parti ceketini giyer o şekilde görevine devam eder. İYİ Parti’de vatan hainlerine yer yok. İYİ Parti’de arsıza, hırsıza yer yok. Burdan basın mensuplarına söylüyorum, bizim idare ettiğimiz belediyelerde en ufak yolsuzluk olur, hırsızlık olursa Necattin başkan’da görevini yapmazsa buradan Genel Başkanımızın adına söylüyorum, dakikasında icabına bakarız burdan kimse kusra bakmasın.” dedi.

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar’ın açıklaması sırasında söz alan İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan adayı Necattin Demirtaş söz alarak “Bizim olduğumuz yerde hırsızlık olmaz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.