Demir: Samsun’u nakış gibi işleyeceğiz

Demir: Samsun’u nakış gibi işleyeceğiz
10.01.2019
A+
A-

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, hayata geçirecekleri projeler ile Samsun’u nakış gibi işleyeceklerini söyledi.

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, Kavacık Mahallesinde düzenlenen toplantıda  vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya AK Parti İlçe Başkan vekili Serkan Akyüz, AK Parti İlkadım İlçe Kadın Kolları Başkanı Halime Kesmen, AK Parti İlkadım İlçe Gençlik Kolları Başkanı Erdi Küçükosman,  İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok , Sivil Toplum Hareketi üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yapacakları projelerle Samsun’u nakış gibi işleyeceklerinin altını çizen Mustafa Demir, ”Yapacağımız projeleri en ince ayrıntısına kadar planladık. Amacımız sadece projeleri hayata geçirmek değil. Sizlerin bu şehri de güvenli, huzurlu ve mutlu yaşamanızı sağlamayı da hedefliyoruz. ” dedi.

”Önce iç Turizmi canlandıracağız”

Turizm alanında hayata geçirecekleri projeler ile Samsun’u turizmin gözde illeri arasında yerini alacağına vurgu yapan Demir, ”Şehrimizin her ilçesinin kendine has ayrı bir güzelliği, ayrı bir tarihi dokusu bulunuyor. Belirli aralıklarla yapacağımız gezilerle bu ilçelerimizdeki güzellikleri ilk önce sizlere göstereceğiz.  İlçelerimizde yapağımız projelerle şehrimiz turizm alanında hak ettiği yere gelecektir”

”Meclis üyeleri şantiyelerde olacak”

Seçilecek belediye meclis üyelerinin şantiyelerde olacağını ifade eden Demir, ”Sizler, 31 Mart’ta bize yetki devri yaparak, bu şehri ortak akılla birlikte yönetmemize yardımcı olacaksınız. Sizlerden gelen önerileri her zaman dikkate alacağız. Sizler bizim gözümüz, kulağımız olacaksınız. Halkımızın mutluluğu ve refahı için mesai mefhumu gözetmeksizin çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Meclis üyesi seçilen her arkadaşımız bir şantiyenin başında olacak.” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.