Demir: Samsun’u ilmek ilmek dokuyacağız!

Demir: Samsun’u ilmek ilmek dokuyacağız!
26.02.2019
A+
A-

Cumhur İttifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, “31 Mart’tan sonra önümüzdeki 5 yılda bereketli günler bizi bekliyor. Samsun’u ilmek ilmek dokuyacağız” dedi

Cumhur İttifakı AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, seçim çalışmaları kapsamında 5 ilçede partisinin Seçim Koordinasyon Merkezi(SKM) açılışına katıldı, önemli açıklamalarda bulundu. Demir, Samsun’u gelecek 5 yılda ‘bereketli günler’in beklediğini söyledi.

5 İLÇEDE ÖNEMLİ MESAJLAR

Mustafa Demir, beraberinde milletvekilleri Ahmet Demircan, Fuat Köktaş, AK Parti ve MHP Samsun il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte sırasıyla Asarcık, Kavak, Ladik, Vezirköprü ve Havza ilçelerinde partisinin SKM açılışlarına katıldı, yaptığı konuşmalarda önemli mesajlar verdi.

Gittiği ilçelerde halkın büyük sevgi gösterileriyle karşılanan Mustafa Demir, miting havasında geçen SKM açılışlarında yaptığı konuşmalarda, kısaca şunları söyledi:

“Sizler için, halkımız için, Samsun’umuz için değerli vekillerimiz ile, değerli teşkilat üyelerimiz ile yol yürümeye devam ediyoruz. Şimdi önümüzde Türkiye’miz için son derece önemli bir dönemeç daha var. Gittiğimiz her yerde Cumhur İttifakı’nın ve bu seçimlerin önemini anlatıyoruz.

‘HERKESE BİZDEN SELAM SÖYLEYİN’

Bugün hepimizin bildiği gibi, halkımızın yakından gördüğü gibi dünya meseleleri 3 lider arasında konuşuluyor, tartışılıyor, karara bağlanılıyor. Sayın Putin, Trump ve Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın bu 3 liderden önde olduğunu hepimiz görüyoruz. Başka söze gerek var mı? Yalnız burada durmak çok kolay değil. 31 Mart’ta az zaman kaldı. Pazar günü Cumhurbaşkanımız Samsun’a gelecek. Herkese bizden selam söyleyin, oylarını talep edin.

‘BEREKET DOLU 5 YIL GELİYOR’

85 gündür sahadayım. Samsun’u bir heyecan sardı. Bunu hepimiz hissediyoruz. 31 Mart’a kadar bu heyecanı daha da büyütelim, daha da yayalım. Bizim isteğimiz, tüm buradaki kadronun isteği şehrimizin geleceğini yakınen ilgilendiren 31 Mart’taki seçimlerde Türkiye’ye çok iyi bir neticeyi hep birlikte hediye edelim. Bunu hep birlikte başaralım. Tüm vatandaşlarımız önümüzdeki 5 yılın başta Samsun olmak üzere tüm ülkemizde nasıl bereketli gececeğini görecekler. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önümüzdeki 5 yıl Samsun’u, tüm ilçeleriyle birlikte ilmek ilmek adeta yeniden dokuyacağız.” Mustafa Demir, Asarcık MHP Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına da katıldı.

Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Demir, Samsunspor’un unutulmaz isimleriyle halı sahada düzenlenen futbol maçında bir araya geldi

Bayındırlık ve İskan eski Bakanı, Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, bir dönem oynadıkları futbol ile Samsunspor’un unutulmaz isimleri arasına giren ‘efsane futbolcular’ ile halı saha maçında bir araya geldi.

DEMİR: GÖRKEMLİ GÜNLER ÇOK YAKINDA

Yılport Samsunspor’un İnegölspor karşısında aldığı galibiyet sonrası Kırmızı-Beyazlılar’da bir dönem forma giyen efsane isimler ile Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir ve AK Parti teşkilatı ile halı saha maçında karşı karşıya geldi. Tanju Çolak, Temel Keskindemir, Kenan Yelek, Necmi Öksüz, İmdat Arslan, Hasan Şengün, Hakkı Hocaoğlu gibi isimlerle aynı sahada ter dökmenin heyecanını yaşayan Mustafa Demir, “Benim için unutulmaz anlardı. Onlar Samsunspor camiasının bugün bile saygı ile andığı isimler. Onlar, bizlere bu büyük armaya olan aşkımızı pekiştiren isimler. Samsunspor’u bir marka haline getiren efsane futbolcularımızın bizlere aşıladığı bu moral ve inanç ile Samsunspor’umuz en kısa zamanda eski görkemli günlerine geri dönecektir. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” dedi. Müsabaka 4-4 sona ererken Mustafa Demir, bu skora 2 gol atarak katkı sağladı.

Düzenlen halı saha maçında ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu(TFF) Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar, Canik AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Cem Emre Çakan ve Cumhur İttifakı Canik Belediye Başkan Adayı İbrahim Sandıkçı Kırmızı-Beyazlı formalarıyla mücadele etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber