Demir: Gazetecilik onurlu bir meslektir’

Demir: Gazetecilik onurlu bir meslektir’
10.01.2019
A+
A-

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayımlayan AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Demir, gazeteciliğin onurlu  ve zor bir görev olduğunu söyledi.

”15 temmuz’un bastırılması basının gücü ile olmuştur”

Darbe girişimin bastırılmasında basın kuruluşlarının büyük bir katkısı olduğunun altını çizen Mustafa Demir,  ‘Yazılı ve görsel basının ne kadar etkili bir iletişim aracı olduğunu 15 Temmuz kanlı darbe girişiminde bir kez daha gördük. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın halkı meydanlara davet ettiği duyurusu  gazetecilerimiz aracılığı ile halkımıza ulaştı. Bu çağrı ile bir anda milyonlar sokağa çıktı. Basın kuruluşları ve gazeteciler darbe girişiminin bastırılmasında büyük bir rol oynamışlardır.”

”Basın kuruluşları, şehrimizin gelişmesine çok büyük bir katkı sağlamaktadır’

Basın kuruluşlarının son yıllarda daha da geliştiğine vurgu yapan Demir, ”Yazılı, görsel ve özellikle internet medyası daha da gelişti. Basın mensuplarımızın bu önemli görevi yerine getirmek, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için mesai kavramı gözetmeksizin her koşulda tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışı içerisinde büyük fedakarlıkla verdikleri mücadele takdire şayandır. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine katkısı çok büyüktür.  Bu vesile ile görevini en iyi şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olan basın emekçisi arkadaşlarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlar,  görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın mensuplarımıza da Allah’tan rahmet diliyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber