Dağ keçileri yol kenarında görüntülendi
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Nusret DURUR/YUSUFELİ (Artvin), (DHA)- ARTVİN’in Yusufeli ilçe merkezine inen sürü halindeki dağ keçileri yol kenarında görüntülendi.Yusufeli ilçesinde, doğal yaşam alanları sarp dağlar ve kayalıklar olan dağ keçileri, ilçe merkezine indi. Sürü halindeki keçiler, yol kenarında görüldü. Yusufeli Bara
Nusret DURUR/YUSUFELİ (Artvin), (DHA)- ARTVİN’in Yusufeli ilçe merkezine inen sürü halindeki dağ keçileri yol kenarında görüntülendi.
Yusufeli ilçesinde, doğal yaşam alanları sarp dağlar ve kayalıklar olan dağ keçileri, ilçe merkezine indi. Sürü halindeki keçiler, yol kenarında görüldü. Yusufeli Barajı yakınlarındaki yol kenarında bir süre gezinen keçiler, daha sonra bölgeden uzaklaşıp gözden kayboldu. O anlar cep telefonuyla görüntülendi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Sıradaki Haber
BBVA Research’ten COP31 öncesinde finansman analizi
Bu haberi paylaş