Cumhurbaşkanı mitingine davet

Cumhurbaşkanı mitingine davet
17.06.2018
A+
A-

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştireceği miting için çağrıda bulundu. Karaduman, “Tüm Samsunlu hemşehrilerimizi bu büyük coşkuya ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, “Dünya’nın 5’ten büyük olduğunu haykıran, Dünya mazlumlarının gür sesi, ümmetin umudu, Anadolu’nun yiğit evladı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00’te ilimize teşrif ederek, Samsunlu vatandaşlarımıza hitap edecek.” dedi.

“İnanıyorum ki, Kurtuluş şehri Samsun’umuz daha önce göstermiş olduğu birlik ve beraberlik ruhunu bu mitingimize de taşıyacak ve Cumhuriyet Meydanı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenlerle dolup taşacaktır” diyen Karaduman, “18 Haziran Pazartesi günü(yarın) Samsun’umuz caddeleriyle, meydanlarıyla bir kez daha tarih yazacak. Bu miting bizim için 24 Haziran zaferinin adeta müjdecisi olacak. Samsunlu hemşehrilerim Vakit Samsun Vaktidir. Vakit Güçlü Türkiye Vaktidir. Tüm hemşehrilerimizi 18 Haziran Pazartesi günü(yarın) saat 14.00’te Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşecek olan mitingimize bekliyorum” diye konuştu.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz Salıpazarı ilçesinde düzenlenen Karacalar, Muslubey, Biçme Yağlı Güreş Şenliklerine katılarak bir araya geldiği vatandaşların bayramını kutladı.

Muslubey Mahallesi şenlik alanında Salıpazarı Belediyesi’nin organizasyonlarıyla gerçekleştirilen programda yoğun yağmur yağışına rağmen bir an olsun ara verilmeden devam eden müsabakalar protokol ve vatandaşlar tarafından dikkatle izlendi.

SAMSUN’DA GÜREŞİN YERİ HER ZAMAN AYRIDIR
Türkiye’de her branşta spora büyük önem verildiğini ve Samsun’a büyük spor yatırımların çekildiğini belirten AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Yusuf Ziya Yılmaz, “Geçtiğimiz yıla kadar Gençlik ve Spor Bakanlığı görevini hükümetimiz uzunca bir süre Samsunlu genç milletvekili kardeşlerimize vermişti. Bu süreçte bakanlarımız tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da büyük yatırımların yapılmasına vesile oldu. Samsun’da aklınıza gelebilecek her spor için bir tesis var. Tarihi en eskilere dayanan sporlardan birisi olan güreş için de tesislerimiz var. Ata sporumuz olan güreşin yeri ve önemi Samsun’umuzda her zaman ayrıdır. Dün Kavak ilçemizde bugün de burada güreş müsabakalarını heyecanla izliyoruz. Ben sporcu kardeşlerimize başarılarının devamını diliyorum. Organizasyonda emeği geçen başta Salıpazarı Belediye Başkanımız Halil Akgül olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi.

BÜYÜK SAMSUN MİTİNGİNE DAVET
24 Haziran seçimlerine bir hafta kaldığını ve bu bir haftalık süreçte çalışmaların daha da yoğunlaşacağını da sözlerine ekleyen Yusuf Ziya Yılmaz şenlik alanında bulunan vatandaşları Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 18 Haziran günü saat 14:00’da Cumhuriyet Meydanı’nda yapacağı mitinge davet etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber