Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabinede Revizyon mu Yapacak?

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kabinede Revizyon mu Yapacak?

Sosyal medyada ve farklı iletişim kanallarında, yeni kabine listesi olduğu iddia edilen bir liste dolaşmaya başladı.

Listede Antalya’dan bir isim yer aldı. Antalyalı Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun yer almadığı söz konusu listede, Antalya Büyükşehir eski Belediye Başkanı Menderes Türel’in ismi ‘Turizm Bakanı’ olarak geçti.

Yayımlanan listede yeni kabinede, İçişleri Bakanı Fuat Oktay, Maliye Bakanı Adnan Bali, Cumhurbaşkanı Yardımcısı ise Berat Albayrak olacak. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin bakanlık dönemi ise sona eriyor.

Yayımlanan listede eski başbakan Binali Yıldırım, mevcut İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve mevcut Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak gösteriliyor.

Mevcut Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın, Soylu’nun yerine İçişleri Bakanı olacağı öne sürülürken, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ise Dışişleri Bakanlığı koltuğunda oturacak. Çevre ve Ticaret gibi bazı bakanlıklarda ise görev değişimi yayımlanan listeye göre değişim yok.

Listeye göre Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak’ın yerine ise İş Bankası Genel Müdürü Adnan Bali’nin isminin geçtiği görüldü.

İşte Sosyal medyada ve farklı iletişim kanallarında dolaşan O liste;

Cumhurbaskani Erdogan’

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.