Cumhurbaşkanı Erdoğan:: İnşallah ilham almıştır

Cumhurbaşkanı Erdoğan:: İnşallah ilham almıştır
04.09.2022
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İktidara geldiğimiz yerli ve milli yüzde 20’ydi, şimdi yüzde 80. Bu durarak, yatarak olmuyor Bay Kemal, çalışarak oluyor. Ama sağ olsun TEKNOFEST’e turistik seyahat yapmış. İnşallah ilham almıştır” dedi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Samsun İl Danışma Kurulu Toplantısı’nda partililere hitap eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Gençlerimizin önlerine takozlar konmazsa, hani bir ara CHP’nin takozlar koyduğu dönem vardı ya, önlerine takoz konulmayınca bu millet nelere muktedirdir onu gösterdi. TEKNOFEST’i görüp de gururlanmamak mümkün değil. İktidara geldiğimiz yerli ve milli yüzde 20’ydi ama şimdi yüzde 80. Bu durarak, yatarak olmuyor Bay Kemal, çalışarak oluyor. Ama sağ olsun TEKNOFEST’e turistik seyahat yapmış. İnşallah ilham almıştır. Bu millet 1 asır önce verdiği milli mücadelede olduğu gibi son derece kısıtlı imkanlarla yeni ve büyük bir destan yazıyor. Türkiye ayağına vurulan zincirleri kırdıkça, üzerine giydirilen esaret gömleklerini parçaladıkça, küresel ölçekte kendinden söz ettiriyor. Baykar ürünlerini yetiştiremiyor. 3 sene sonraya gün veriyor” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber