Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT konusunda noktayı koydu

Cumhurbaşkanı Erdoğan EYT konusunda noktayı koydu
16.11.2019
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kamuoyunun merakla beklediği EYT konusunda net konuştu. Erdoğan;’EYT konusu asla gündemimizde olmayacak. Seçim kaybedeceğimi bilsem yine de bu işte olmayacağım.’ dedi.

HERKES ZAMANINDA EMEKLİ OLSUN
Cumhurbaşkanı Erdoğan milletin zararına olan hiç bir şeyin içinde olmayacağını ve kendisini bu yola teşvik edenlere de kesin bir tavır koyduğunu belirterek; ‘Tutturmuş bir EYT, erken emeklilik. İskandinav ülkelerinin hepsi bu sistemle battı. Bizim ülkenin başına da bu erken emekliliği dolayanlar bunun bedelini ödediler. Bırakalım ne zaman emekli olması gerekiyorsa o zaman emekli olsun ve parasını alsın. Erken emekli olduğu zaman ideal ücreti alamayacak hem de ikinci bir iş aramak suretiyle ikinci iş ile işsizliğe öncü olacak.’ dedi.

BUNLAR HİNLİK PEŞİNDE KOŞUYOR
Bazı çevrelerinin EYT’yi kullanarak prim yapmaya çalıştığını ancak popülist yaklaşımların bu ülkenin her zaman olduğunu dile getiren Erdoğan; ‘SGK sistemimizin çökmesini istemelerinin tek sebebi kaos ortamından kendilerine siyasi rant devşirme hesabıdır. Biz bunu yapmayacağız. Arkadaşlarıma söylüyorum. Beni bu yola asla teşvik etmeyin. Milletimin zararına olan bir şeye asla yokum. Seçim kaybetsek de yokum. Bütün dünya bizim sistemimizi kendine uyarlamaya çalışıyor, bizdeki bazı köhne zihniyetler sistemi çökertmek için hinlik peşinde koşuyor.’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber