Cıty Mall AVM’de duyarsız kalmadı

Cıty Mall AVM’de duyarsız kalmadı
26.01.2020
A+
A-

24 Ocak akşamı Elazığ ve Malatya’da gerçekleşen ve Tüm Türkiye’yi hüzne boğan deprem sonrası Samsun’dan bölgeye yapılan maddi ve manevi yardımlar tüm hızıyla devam ediyor.
Ülkemizi derinden sarsan Elazığ depremi sonrası Samsun’dan yardımlar kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Son olarak Samsun ekonomisine büyük katkıda bulunan ve yakın zamanda kapılarını tüm samsunlulara açan City Mall AVM’de konuya kayıtsız kalmadı ve tüm imkânları ile vatandaşların yanında olduğunu duyurdu.
City Mall AVM Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Emre Çelik ve AVM Genel Müdürü Ahmet Dikkol tarafından yayınlanan mesajda  “Cıty Mall AVM ailesi olarak dün akşam saatlerinde meydana gelen ve bizleri derinden etkileyen depremden dolayı çok üzgün olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Yine City Mall AVM ailesi olarak sadece Samsun’u değil tüm Türkiye’yi sonsuz sevgilerle kucakladığımızı ve Elazığ ve Malatya’daki vatandaşlarımızın her zaman yanında olacağımızı belirtiyoruz.
Bu bağlamda AVM yönetimimiz ve tüm mağaza sahipleri olarak vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dileyerek, vazife bildiğimiz yardım etme görevini eksiksiz yerine getireceğimizi belirtiyoruz. Bölgeye yardımlarımızı yolluyoruz ve elimizden gelen ne varsa her zaman kullanmaya hazırız” diyerek şehrin her kesiminden takdir gören bir harekete imza attılar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber