Çiğdem Karaaslan yemin etti

Çiğdem Karaaslan yemin etti
08.07.2018
A+
A-

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, TBMM Genel Kurulu’nda düzenlenen 27.Dönem milletvekili and içme töreninde yemin ederek görevine resmen başladı.

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve Milletvekili Adayı Bekir Keleş yemin töreni sırasında Samsun milletvekillerini yalnız bırakmadı.

Yemin törenini izlemek üzere Gazi Meclis’te bulunan heyet, Karaaslan’ın rehberliğinde, ikinci yıldönümüne sayılı günler kala 15 Temmuz hain darbe girişiminde jetlerle vurularak ağır hasar alan bölümleri başta olmak üzere Meclis’i gezdi.

Samsun İl Yönetimi’ne ziyaretleri nedeniyle teşekkür eden Karaaslan, “Bir aylık seçim sürecinde yoğun bir tempoyla şehrimizi birlikte karış karış gezdiğimiz İl Başkanımız ve davamıza gönül veren teşkilatımızın tüm mensuplarına bir kez daha yürekten teşekkür ediyorum. Yeni sistemin ilk Meclisi’nde yemin törenimizi izlemek ve bu tarihi günde Samsun’umuzu temsilen bizlere destek vermek üzere Gazi Meclis’imize gelen yol arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da güzel şehrimiz Samsun için çalışmalarımızı ortak aklı ve istişare mekanizmasını esas alarak sürdüreceğiz. 15 Temmuz hain darbe girişiminin 2.yıldönümüne çok az bir süre kala, ülkemizin istiklalini, milletimizin istikbalini, devletimizin bekasını hedef alan tarihte eşi görülmemiş ihaneti unutmadığımızı göstermek için; hain girişimin izlerinin hala çok taze olduğu Gazi Meclis’imizi gezdik. 15 Temmuz’un zifiri karanlığını cesareti ve vatan aşkıyla aydınlık bir güne çeviren aziz milletimizi 27.Dönemde de en iyi şekilde temsil edebilmek, milletimizin bize verdiği büyük emaneti hakkıyla taşıyabilmek için daha çok çalışarak ülkemizi büyük hedeflerine hep birlikte ulaştıracağız.” açıklamasında bulundu.

Heyet ayrıca, Samsun Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı ve Fuat Köktaş ile de bir araya gelerek hayırlı olsun dileklerini iletti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber