Çiğdem Karaaslan mazbatasını aldı

Çiğdem Karaaslan mazbatasını aldı
02.07.2018
A+
A-

24 Haziran’da gerçekleştirilen Milletvekili Genel Seçimleri’nin ardından kesin olmayan sonuçların Yüksek Seçim Kurulu (YSK) tarafından açıklanmasından sonra 27. Yasama Dönemi’nde TBMM’de görev yapacak milletvekilleri mazbatalarını almaya devam ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan; Samsun Milletvekili ve Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Milletvekilleri Yusuf Ziya Yılmaz, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı, İl Başkanı Hakan Karaduman ve partililer ile birlikte Samsun Adalet Sarayı’na geldi.

İl Seçim Kurulu’nda düzenlenen törenin ardından mazbatasını alan Karaaslan yaptığı açıklamada, “Rekor bir katılım oranıyla 24 Haziran’da gerçekleştirdiğimiz Cumhurbaşkanı ve 27’inci Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile milletimiz oyunu güven ve istikrardan, hedeflerine bir adım daha yaklaşan büyük ve güçlü Türkiye’den yana kullanmış, aydınlık geleceğimizin kapısını sonuna kadar açmıştır. 25. ve 26. Dönem’in ardından yeni sistemin ilk milletvekilleri olarak 27. Dönem’de de güzel şehrimiz Samsun’umuzu Ankara’da temsil edecek olmanın gururunu bizlere yaşatan tüm hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum. Yeni dönemde de şehrimizi Gazi Meclis’imizde temsil edecek, bu şehre sevdalı, milletimize hizmet edecek olmanın heyecanını yüreğinde hisseden milletvekillerimizle; taşıdığımız sorumluluk bilinci, çalışma azmimiz ve hizmet aşkımızla Kurtuluş şehri Samsun’umuzu ve ülkemizi daha da ileriye taşıyacağız. Türkiye için vaad ettiğimiz şahlanış hayatın her alanında kendini gösterecek, Türkiye bölgesinde ve dünyada lider rolünü güçlendirerek sürdürecektir.” ifadelerine yer verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber