CHP’li Milletvekillerinden İlkadım’a çıkarma

CHP’li Milletvekillerinden İlkadım’a çıkarma
19.08.2022
A+
A-

Nezaket ziyaretleri çerçevesinde Samsun’a gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Milletvekilleri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. Başkan Demirtaş’dan çalışmaları hakkında bilgi alan CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz,İlkadım’ın vizyon sahibi başkanı ile kalkınma ritmini yakaladığını ifade etti.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete 26. ve 27. Dönem CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz,CHP Samsun Milletvekilleri Neslihan Hancıoğlu, Kemal Zeybek, CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel,CHP İlkadım İlçe Başkanı Metin Telatar dan oluşan heyeti belediye hizmet binasını gezdiren Başkan Demirtaş, ardından makamında karşılıklı fikir alışverişinde bulundu.

Samimi sohbet havasında devam edeziyarette CHP’li Milletvekillerine yapımları devam eden Ataocağı (Büyükler Kreşi), Şefkat Evi, Refakatçi Evi, Kadın Sığınma Evi,Kakanca Yaşam Alanı,yerel yönetmilerin yakında takip ettiği Geri Dönüşüm,Sıfır Atık ve Atık Toplama Merkezi (ATOM) otobüsü gibi projeleri hakkında bilgiler aktaran İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”İlçemize yatırım ve hizmet yolunda kapısını çaldığımız her milletvekilimiz bizim için elinden geleni yapıyor.Değerli milletvekillerimiz, ziyaretleri ile bizleri mutlu ettiler.Bizde bu fırsatı değerlendirdik belediye çalışmalarımız hakkında bilgi verdik.Şehrül emin olarak gerçekleştirmiş olduğumuz yatırımlarla ve devam eden projelerimizle ilçemizi marka bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Halkın mümtaz temsilcileri olan sayın vekillerimize şehirimze ve ilçemize yatırım noktasında verdikleri destek ve katkılarında ötürü hemşehrilerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

“İlkadım size emanet yanınızdayız”

Başkan Demirtaş’ın misafirperverliğinde ötürü duyduğu memnuniyeti dile getiren Dönem CHP Tokat Milletvekili Kadim Durmaz,” Kurtuluşun şehri Samsun’da, Büyük Komutan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün attığı İlk adım dan ismini alan ilçede Başkan Demirtaş’ın hayata geçireceği projelerin başarılı olacağına düşünüyorum. İlkadım size emanet. Bu ikinci döneminizde de çok başarılı bir süreç geçireceğinize, bir fark yaratacağınıza tüm kalbimle inanıyorum. Ben de üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım. Deneyim, tecrübe ve birikim aklın öğretmenidir. Zor zamanlarda yol gösterici olur. Deneyim, tecrübe ve birikim sizde var zaten. Belediye başkanlığı kolay bir görev değil ancak sizin bu görevi layıkıyla ve başarıyla yerine getireceğinize inancımız tam. Türkiye’nin dürüst siyasetçilere ihtiyacı var. Yanınızdayız” mesajını verdi.

Ziyaretin sonunda İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,Şehrin simgesi olan “Onur Anıtı” heykelini ziyarete gelen milletvekillerine hediye etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber