CHP’li bazı yöneticiler listedeki CHP’lilere itiraz etti

CHP’li bazı yöneticiler listedeki CHP’lilere itiraz etti
18.02.2019
A+
A-

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim öncesi Samsun Terme’de ittifak yapan CHP ve İYİ Parti, meclis üyeleri listesinde anlaştı. Ancak CHP’li bazı yöneticiler listedeki CHP’lilere itiraz etti.

Samsun Terme’de yaşanan meclis üyeliği yarışı Türkiye’de örneği bulunmayan bir şekilde gerçekleşiyor. CHP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin anlaştığı meclis üyelerinin bulunduğu listedeki CHP’lilere, Terme CHP örgütünden itiraz geldi.

CHP İl başkanlığının da tartışmalara katıldığı öğrenilirken, CHP içinden gelen CHP’lilere yapılan itirazlara birçok partili kazan kaldırdı.

İl yöneticileri Kılıçdaroğlu’ndan randevu aldı iddiası
Kaynaklardan edinilen bilgilere göre, bazı CHP Samsun il yöneticileri Terme’de çok büyük bir yanılgı ve çok büyük bir hata olduğu görüşünü bildirdi.
İsmini vermek istemeyen bazı partililer, “Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’ndan yarın için randevu aldık. Konuyu genel merkez seviyesinde gündeme getireceğiz. Eski tarz siyaset CHP’nin kronik sorunudur. Terme’de birçok fedakarlıkla ortak aday çıkarttık. Bunu sabote ettirmeceğiz” diyerek görüşlerini paylaştı.

“Seçimi ne hale getirdiler!”
Sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getiren CHP’liler, Terme İlçe Başkanlığı ve yönetimi topa tuttu.
“Bu hatayı her seçimde yapıyoruz. Bu parti nasıl ileri gitsin? Millet ittifakında buluştuğumuz isimler İYİ Parti ve Saadet Partisi tabanı ve yöneticileri tarafından kabul ediliyor fakat Terme’nin en köklü ve en eski CHP’li iki ailesinin genç mensupları Terme CHP yönetimi tarafından kabul edilmiyor. Seçimi ne hale getirdiler” şeklinde tepki gösterdiler.

Sosyal medya üzerinden yapılan bir paylaşım ise dikkat çekti.

Tekin Bölükbaş isimli bir partili: “Yerel yönetim yaşadığın ve yaşattığın yaşam alanı. Kim; hangi siyasi düşünce ve fikirde olursa olsun, eğitimli ve birikimli gençlerimizin yerel yönetimlerde olmasını istemez. Ben şahsım adına 30 yıldır ticaret ve siyaset yaptığım ilçemiz TERME’den belirli süreler olsa dahi ekmeğim için ayrı kaldım.Benim ve benim gibi düşünen dostlarımla tek bir hedef olmalı. Siyaseten genç dinamiklerimize sahip çıkmalıyız. Ben yıllarca emek verdiğim partim CHP’den ve Terme İlçe Örgütü’nden tek bir dileğim var. Emek ve mücadele eden Vahdettin Yavuz ağabeyimin oğlu Veteriner Hekim İbrahim Yavuz yeğenimi belediye meclis üyeliğinde görmek istiyorum. İlçemiz idealist gençlerimizle yükselir.Bizi bu saatten sonra ne menopoz veya antropoz kurtarır.”

İşte o paylaşım:

chpliler222

(analizgazete)

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.