Cemil Deveci’ye sosyal medyada çirkin saldırı

Cemil Deveci’ye sosyal medyada çirkin saldırı
20.08.2019
A+
A-

Atakum Belediyesi, sosyal medyada Atakum Belediye Başkanı’na yapılan çirkin saldırı hakkında bir basın açıklamasında bulundu.

Yapılan açıklamda, Samsun’da yayın yapan birtakım haber siteleri tarafından mesnetsiz iddialarla yazılmış, gerçek dışı haberlere binaen açıklama yapılması mecburi görülmüştür.
Atakum Belediye Başkanımız Av. Cemil Deveci’nin 31 Mart Yerel Seçimler sürecinde ve öncesinde kullandığı Twitter adresinden yapıldığı iddia edilen retweetler üzerinden yaratılmak istenen algıyı büyük bir şaşkınlıkla takip ediyoruz. Söz konusu kullanıcı adı @atakumicincemildeveci olan, Eylül 2016 tarihinde açılan ve Başkan Deveci’nin seçim sürecinden sonra da @bskcemildeveci olarak değiştirerek halen resmi hesabı olarak kullandığı Twitter adresinden söz konusu retweetlerin yapılmadığı Twitter veri tabanından da talep edilmek üzere konu yargıya intikal edecektir. Bu gibi basın ahlak sınırlarını aşarak, herhangi bir araştırma ve soruşturma gereği duyulmadan, içerisinde künyesinin dahi olmadığı ‘korsan’ siteler üzerinden yapılan habercilik anlayışını kınıyoruz. Bu zihniyetle mücadelemizi yasal tüm yolları kullanarak sonuna kadar sürdüreceğimizin tüm kamuoyu tarafından bilinmesini istiyoruz.” denildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber