Çarşamba’da ‘Okulumda Şenlik Var’ projesi ile çocukların yüzü gülüyor

Çarşamba’da ‘Okulumda Şenlik Var’ projesi ile çocukların yüzü gülüyor
15.06.2022
A+
A-

Çarşamba Belediyesi hayata geçirdiği “Okulumda Şenlik Var” projesi ile mahalle okullarını ziyaret ederek öğrencilerle buluşuyor. Palyaço gösterisi, müzikli dans, sokak oyunları gibi birçok etkinlik ile çocukların yüzü gülüyor.

Çarşamba Belediyesi ilçedeki okulları ziyaret ederek, çocukları birbirinden güzel etkinliklerle buluşturuyor. Okulumda Şenlik Var projesi ile her gün 2 mahalle okulunda sahneler kuruluyor, palyaçolar eşliğinde çocukların yüzleri boyanıyor, birbirinden güzel etkinliklerle çocuklar unutulmaz bir gün yaşıyor.

Kültür sanat alanında birçok proje ortaya koyan, çocuklar ve gençler için yeni spor faaliyet alanlarını ilçeye kazandıran Çarşamba Belediyesi, Okulumda Şenlik Var projesi ile 8 gün boyunca, 16 farklı okulda yaklaşık 7 bin 500 öğrencinin yüzünü güldürdü, güzel hatıralar bıraktı. 

Çocukların yüzü güldü

Çocukların yüzünü güldüren bir etkinliğe imza atıkları için mutlu olduklarını dile getiren Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Okulumda Şenlik Var diyerek mahalle okullarımızda bir dizi program gerçekleştirdik. Çocuklarımız karne tatili öncesi doyasıya eğlendiler. Yüz boyamadan, çeşitli oyunlara birçok güzel etkinlikle çocuklarımızla buluşmuş, güzel hatıralarına ortak olmuş olduk. Yüzü gülen, evine mutlu dönen, okuluna sevinçle gelen çocuklarımızı gördükçe biz de mutlu oluyoruz. Çarşamba Belediyesi olarak yine birçok programımızla çocuklarımızla, gençlerimizle, hemşehrilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber