Çarşamba’da Koray Avcı ile biriz konseri

Çarşamba’da Koray Avcı ile biriz konseri
21.08.2022
A+
A-

Çarşamba Belediyesi tarafından 88 ayrı yaşama iz bırakmak adına düzenlenen “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” temalı akülü araç teslim gecesinde, sevilen sanatçı Koray Avcı dinleyicileri ile buluşacak. 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.30’da Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek konserde onlarca engelli vatandaşın yaşamına dokunulacak.

Çarşamba Belediyesince organize edilen “Çarşamba’da Biriz, Birlikte Güçlüyüz” temalı akülü araç teslim gecesinde, sevilen sanatçı Koray Avcı, Çarşambalı sevenleriyle buluşacak. 18 Eylül Pazar akşamı saat 20.30’da Abdullah Paşa Meydanı’nda gerçekleşecek gecede, Hollandalı iş insanı Ron Gezelle’nin bağışladığı 88 akülü araç, engelli vatandaşlara teslim edilerek hayatlarında bir iz bırakılacak.

Biz her zaman biriz, birlikte güçlüyüz diyen Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Sevginin kenti Çarşamba’mızda her bir hemşehrimizin yaşamına dokunmak, hayatlarını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Hollandalı iş insanı Ron Gezelle, geçtiğimiz haftalarda Çarşamba’mızda engelli bir kardeşimize akülü bir araç bağışlamıştı. O gün bu bağışların devamının geleceğini, ilçemizde yaşayan ve ihtiyaçları bulunan engelli kardeşlerimize akülü sandalyeleri ulaştıracağımızı belirtmiştik. 88 kardeşimizin hayatına dokunacağımız, yaşamlarında bir iz bırakacağımız bir gece tertip etmiş olduk. Bu kapsamda sevilen sanatçımız Koray Avcı bizlerle olacak. Hem bu önemli gecede sevilen şarkılarıyla bizlere eşlik edecek hem de Çarşamba’mızda birlik ve beraberliğin en yoğun hissedildiği günlerden birine tanıklık edeceğiz diye umuyorum. Biz yan yana, omuz omuza olduğumuz sürece her türlü zorluğun, sıkıntının üstesinden geliriz. Rabbim birliğimizi daim etsin. Geceye sponsor olan firmalarımıza teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimizi birlikte eğlenmeye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber