Çarşamba Belediyesi Yatırımlarına Yenilerini Ekliyor

Çarşamba Belediyesi Yatırımlarına Yenilerini Ekliyor
07.05.2023
A+
A-

Çarşamba Belediyesi eğitimden istihdama her alanda yaptığı yatırımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gelişen ve büyüyen Çarşamba’mıza yeni anaokulları, hükümet konağı ve kaymakamevi kazandırıyoruz. Kütüphanemiz ve bilim merkezimiz ise tamamlanmak üzere” dedi.

Çarşamba’ya yeni yatırımlar geliyor, ilçenin çehresi değişiyor. Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, ilçeye kazandırılacak yeni ve modern anaokulları ile Hükümet Konağı ve Kaymakamevi’nin ihalelerinin mayıs ayında yapılacağını belirtti. Çarşamba Halk Kütüphanesi ve Bilim Merkezinin de tefrişat ihalesi mayıs ayında yapılacak.

Gelişen ve büyüyen Çarşamba

Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Çarşamba’mız yatırımlarımızla büyüyor. Çarşamba Hükümet Konağı Yapımı, Çarşamba Orta Mahalle 6 Derslikli Anaokulu, Çarşamba Üçköprü Mahallesi 8 Derslikli Anaokulu, Çarşamba Kaymakamevi yapımı ihaleleri ile Çarşamba İlçe Halk Kütüphanesi ve Bilim Merkezi iç tefrişat ihaleleri mayıs ayında yapılacak. İnşaat çalışmalarımız da tamamlandığında yeni ve modern anaokulları ile bilim merkezi ve kütüphanemiz öğrencilerimizin, hemşehrilerimizin hizmetinde olacak. Büyüyen ve gelişen Çarşamba’da yetersiz kalan, hemşehrilerimizin işlerini daha kolay ve düzenli bir şekilde halletmesi için yeni ve günümüz koşullarına uygun modern bir Hükümet Konağı yapacağız. Hükümet Konağı ve Kaymakamevi’miz de Ada mevkinde yapılacak. Eğitimin her kademesinde öğrencilerimizin nitelikli ve donanımlı ortamlarda eğitimlerini almalarını önemsiyoruz. Yeni yapılacak anaokullarımız da bu kapsamda önemli olacak. Türkiye’nin ilk AVM içerisindeki halk kütüphanesini de ilçemize kazandırıyoruz, inşaat çalışmaları tamamlanmak üzere. İç düzenleme çalışmalarının ardından eğitim kenti Çarşamba’mızda öğrencilerimizin ve hemşehrilerimizin kullanımında olacak. Bilim Park Çarşamba’mızda, içerisinde bilimsel ünitelerin yer aldığı bilim parkımızın açılışını TEKNOFEST Karadeniz’de Cumhurbaşkanımız ile açmıştık. Bilim Merkezimizde de çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşalah geleceğin bilim insanlarını Çarşamba’mızda yetiştireceğiz. Biz, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde, güzide kentimiz Çarşamba’mız için çalışmaya devam ediyoruz. Yatırımlarımız şimdiden ilçemize ve hemşehrilerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber