Çarşamba Belediyesi Pomem kursları başladı

Çarşamba Belediyesi Pomem kursları başladı
03.11.2021
A+
A-

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kursları başladı. Polis olma hayaliyle çalışan gençler, belediye tarafından ücretsiz olarak açılan kurslarda POMEM için hazırlanacak. Kurs başvuruları ve kayıtları devam ediyor.

Çarşamba Belediyesince ücretsiz olarak başlatılan Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında, 28. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) eğitimleri başladı. Kurslarda başvuru ve kayıt işlemleri devam ederken Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, “Gençlerimizin yanında olmaya, onları desteklemeye her zaman devam edeceğiz” dedi.

“Bu yıl POMEM’de güzel başarılar aldık”

Kursların, öğrenciler için gayet faydalı olduğunu ifade eden Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan “Geçtiğimiz günlerde POMEM sonuçları açıkladı. Bu yıl kurslarımızdan güzel başarılar gördük. Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımızda, POMEM’e hazırlanan kursiyerimizden; erkeklerde 42 asil, 8 yedek, kadınlarda 12 asil, 6 yedek adayımız başarılı oldu. Polis Meslek Yüksekokulu sonuçları da açıklandı. 13 erkek, bir kadın kursiyerimiz sınava girmişti. 10 erkek, bir kadın kursiyerimiz başarılı oldular. Çok güzel bir başarı elde ettik. Tüm kursiyerlerimizi yürekten kutluyorum. Rabbim başarılarını daim kılsın. Gençlerimize güzel katkı sağladığımıza inanıyoruz. Yeni dönemde de tüm kursiyerlerimize başarılar diliyorum, inşallah azimli ve istikrarları bir şekilde çalışarak hayallerindeki mesleğe ulaşırlar. Biz de bu yolda onların yanında olmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Kurs başvuruları devam ediyor

Kurs başvurularının halen devam ettiğini belirten Başkan Doğan, “Spor Akademisi Hazırlık Kurslarımızda, POMEM eğitimlerimize başladık. Kurslarımız bir yandan devam ederken kayıt başvurularını da almayı sürdürüyoruz. Tek gayemiz gençlerimizin yanında olup onlara destek çıkabilmek. İnşallah kurslarımız tamamlandığında, gençlerimizi polis üniformasıyla vatanımıza, milletimize hizmet ederken görmek bizler için en büyük mutluluk olacaktır. Rabbim yollarını açık etsin. Biz her zaman onların yanında olmaya, desteklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Çarşamba Belediyesi Spor Akademisi Hazırlık Kurslarında; Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulları (BESYO), Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat (PÖH) eğitimleri için de başvuru ve kayıtlar devam ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.