Canik’ten doğa dostu projeler

Canik’ten doğa dostu projeler
14.10.2018
A+
A-

Canik Belediyesi ilçe genelinde yaptığı projelerle yeşil alanları arttırıyor. Doğanın gelecek kuşaklara aktarılması gereken bir miras olduğunu belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Doğa bize geçmişin mirası, geleceğe de emanetimizdir” dedi.

İnsana ve doğaya duyarlı çalışmalarla öne çıkan Canik Belediyesi ilçe genelinde yürüttüğü projelerle yeşil alanları arttırıyor. Sancaktepe Projesi, Meşe Orman Park Projesi, Bir Can Bir Fidan Projesi ve parklarla yeşili arttıran belediye aynı zamanda da vatandaşlara da şehrin gürültüsünden uzak dinlenme mekanları oluşturuyor.

DOĞA HEPİMİZİN

Tüm projelerinde doğayı koruduklarını belirten Canik Belediye Başkanı Osman Genç,” Canik Belediyesi olarak “duyarlı olmak” ilkesiyle insana, doğaya, çevreye, sanata, spora, eğitime vb her alanda hizmetler veriyoruz. İnsanı merkeze alan yönetim anlayışımızla gelecek kuşaklara daha sağlıklı, doğal bir yaşam alanları bırakmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü doğa bize geçmişin mirasıdır. Bizim de hedefimiz bu mirası en güzel bir şekilde koruyup geleceğe emanet etmektir” şeklinde konuştu.

DOĞA DOSTU PROJELER

İnsanı daha mutlu etmek adına önemli projeler yaptıklarını belirten Başkan Genç,” Belediye olarak daha temiz ve yeşil bir dünyayı gelecek kuşaklara bırakma adına bir sorumluluğumuz var. Canik Belediyesi olarak bu sorumluluklarımızın gereği olarak çalışmalar yürütüyoruz. Örneğin üç etaptan Meşe Orman Park Projemiz sabahların insanlarımızın kuş cıvıltıları eşliğinde spor yaptığı, çocukların oyun gruplarında oynadığı, ailelerin ise oturma banklarında oturup günün stresinden uzaklaştıkları doğa dostu bir mekan. Özellikle haftasonları gittiğinizde adeta Meşe Orman Parkımızda adım atacak yer bulamazsınız. Ayrıca Meşe Orman Park proje alanımız içerisinde hayvan dostlarımızı unutmayarak onlar için kuş yuvaları, kedi ve köpekler içinde suluklar koyduk. Yine yürüyüş yolları, ağaçlandırma çalışmaları ile doğanın dengesini bozmadan hatta yeşil alanları çoğaltarak projelendirip hayata geçirmek üzere olduğumuz Sancaktepe Projemiz insanlarımıza doğal bir yaşam alanı imkanı sunuyor. Özellikle kentsel dönüşüm proje alanlarımız içerisinde yaptığımız ağaçlandırma çalışmaları ve parklar ile vatandaşlarımız bu alanlarda nefes alıyor, birlikte oturup sohbet etme imkanı buluyorlar. Mahallelerimize yaptığımız parklarla yeşil bir şehir oluşturduğumuz gibi doğa bilincini arttırmak üzere eğitimler de düzenliyoruz. Canik Belediyesi olarak doğaya ve çevreye duyarlı bir belediye anlayışımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

CANİK BELEDİYE SPOR GALİBİYETLE BAŞLADI

Kadınlar Basketbol Süper Lig 2018-19 sezonu ilk maçına Samsun Canik Belediye Spor galibiyetle başladı. Maçta tribündeki yerini alan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “ Samsunumuzu en iyi şekilde ligde temsil ediyoruz” dedi.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Samsun’u temsil eden Samsun Canik Belediye Spor kadınlar basketbol süper ligine Kırçiçeği Bodrumspor galibiyetiyle başladı. Maçı Canik Belediye Başkanı Osman Genç’in yanısıra Samsun Valisi Osman Kaymak, Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, MÜSİAD Başkanı Haluk Tan, ASKF Samsun Şube Başkanı Şener Aydın’da izledi.

FARK ATTI

Karşılaşmayı baştan sona önde getiren Samsun Canik Belediye Spor Kadın Basketbol takımız mücadeleyi 74-50 kazandı. Maç sonunda Başkan Genç, Vali Kaymak, Başkan Uyanık basketbolcularla fotoğraf çekindi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber