Canik’ten aileye tam destek

Canik’ten aileye tam destek
30.01.2019
A+
A-

Canik Belediyesi tarafından ilçenin farklı yerlerinde hayata geçirilen hanım konakları ve aile okulları, bilinçli ve mutlu anne-babalar yetiştiriyor. Başkan Genç, mutlu aileler ve mutlu bir şehir için önemli yatırımlar yaptıklarını söyledi.

Canik Belediyesi olarak ilçede hanım konakları ve aile okulları oluşturduklarını ifade eden Başkan Genç, “Aile okullarımızda anne-babalarımıza eğitimler veriyoruz. Ayrıca evlenecek olan gençlerimizi evlilik öncesi eğitimlerle mutlu yuvalara hazırlıyoruz. Yine belediyemiz bünyesinde Aile Birimi kurduk. Aile yapımız bozulduğunda, toplum bozulur. Toplum bozulursa ne kadar binalar, yollar yaparsanız yapın anlamı yoktur. Bu nedenle yeni hizmet binamızda kurduğumuz Aile Birimimiz de bu bakımdan çok önemlidir” dedi.

EN ÇOK YATIRIM YAPAN BELEDİYE

Kadınların aile ve toplum için önemli bir yere sahip olduğuna dikkat çeken Genç, “Canik Belediyesi olarak kadınlarımız her zaman önceliğimiz olmuştur. Onların ekonomik durumunu ve sosyal aktivitelerini güçlendirici çalışmalarımız yaptık ve ilçemizin dört bir yanına hanım konakları kurduk. Kadınlarımız ne kadar güçlü ve bilinçli olursa ailelerimiz de, toplumumuz da o kadar güçlü ve bilinçli olur. Çünkü yavrularımızı yetiştirenler daha çok annelerdir. Kadınlara yönelik en çok yatırım yapan belediye Canik Belediyesi’dir” şeklinde konuştu.

TOPYEKÜN EĞİTİM HAMLESİ

Aileyi sadece anne-babalarla sınırlı tutmadıklarını belirten Başkan Genç, “Çocuklarımız ve gençlerimiz için eğitim yuvalarımızın sayısını 7’den 42’ye çıkardık ve okullarımızın standartlarını yükselttik. Kariyer Gelişim Merkezi, Canik Akıl Küpü ve Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezimiz fikir üretebilen ve donanımlı bir kuşak yetiştiriyor. Bize göre iletişim ailede başlar ve bu nedenle en küçüğünden en büyüğüne kadar topyekün bir eğitim anlayışını benimsedik. Yaşanabilir ve manevi değerlerin de ön plana çıktığı bir şehir hedefledik” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber