Canik’te ödüllü çevre projesinin kazananları belli oldu

Canik’te ödüllü çevre projesinin kazananları belli oldu
10.06.2016
A+
A-

Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde yürütülen “Çevre Bize Emanet” adlı atık yağ toplama projesinin ödülleri sahiplerini buldu.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için böyle farkındalık oluşturan projeler üretmeye devam edeceğiz” dedi.
Canik Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, OMÜ ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğinde sıvı atık yağların geri dönüşüme kazandırılması için ilçe okulları arasında başlatılan ödüllü çevre bize emanet adlı atık yağ toplama projesinin kazananları belli oldu. Canik’te dokuz okulun yarıştığı projede kazananların ödüllerini Canik Belediye Başkanı Osman Genç verdi. İnönü İlkokulunda düzenlenen ödül törenine Başkan Genç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Erbay, Temizlik İşleri Müdürü Hakan Ortaç, OMÜ Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Murat Taş, Okul Müdürleri, Öğretmen ve Öğrenciler katıldı.

GENÇ, ÇEVRE BİLİNCİNİ OLUŞTURUYORUZ
Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakmak için çalıştıklarını ifade eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Çevre bize emanet adlı atık yağların geri dönüşüme kazandırılması için başlatılan projeye öğrencilerin ve okulların verdikleri destekler için teşekkür ediyorum. Proje kapsamında bin litre atık yağ geri dönüşüme kazandırılarak çevrenin korunması için çaba sarf edilmiştir. Bizler yaklaşık 13 yıldan beri çocuklarımızda çevre bilinci oluşması için ilkokul ve ortaokullarımızda geri dönüşüm  çalışmaları yapıyoruz. Gelecek nesillerin bize emaneti olan çevreye en iyi şekilde sahip çıkabilmek için bu çalışmaları yapıyoruz. Bu yıl da düzenlenen yarışmada, çocuklarımız ve aileleri çok gayretli bir çalışma yaptılar. Ben bu çalışmada emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” diye konuştu

YAVRULARIMIZIN HAYALLERİNİ DİNLİYORUZ
Başkan Genç, “İlçemiz her alanda büyük bir ivme yakalamış durumda. Kentsel, kültürel ve kurumsal olarak bu dönüşümü yaşarken ekolojik dengeyi korumak için gayret gösteriyoruz. Bu tür farkındalık projelerini devam ettireceğiz. Burada yavrularımızın fikirlerini de önemsiyoruz. Başlattığımız yeni bir proje ile yavrularımızın hayallerini dinliyor, onları projelendirerek hayata geçiriyoruz. Bu vesile ile yavrularımızın çevre ile alakalı hayallerini dinleyerek onları projelendireceğiz. Ortak bir çevre için yavrularımızla ortak hareket edeceğiz” dedi.

ÖDÜLLER BAŞKAN GENÇ’TEN
Düzenlenen çevre bize emanet atık yağ toplama projesinde dereceye giren okulların hediyelerini Başkan Genç takdim etti.İnönü Ortaokulu birinci olurken, ikinciliği Hasköy Cumhuriyet Ortaokulu ve Üçüncülüğü Fatih Temiz İlkokulu kazandı. Birinci okula televizyon hediye edilirken diğer okullara kırtasiye yardımında bulunuldu.CANİK BLD HABER (6)CANİK BLD HABER (5)CANİK BLD HABER (4)CANİK BLD HABER (3) (1)

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber