Canik’te kar mesaisi

Canik’te kar mesaisi
11.03.2022
A+
A-

Hareketli bir haftayı daha geride bırakan Canik Belediyesi ekipleri, mesai yoğunluğuna hız kesmeden devam ediyor.

Canik Belediyesi birim ekipleri, son günlerde iş yoğunluğunun arttığı kar temizleme, sokak hayvanlarının bakımı, market denetimleri, sosyal yardım çalışmaları gibi hizmetlerine hız kesmeden aralıksız devam ediyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, İlçe halkının huzurlu, mutlu ve güven içinde bir yaşam sürmesi adına onlara hizmet veren tüm belediye çalışanlarının, artan iş yoğunluğuyla birlikte gece gündüz demeden her koşulda görevlerini sürdürdüğünü belirtti.

Yoğun kar yağışıyla birlikte yol açma çalışmaları arttı

Canik Belediyesi ekipleri son günlerde etkisini iyice artıran yoğun kar yağışının ardından yol açma çalışmalarına ağırlık verdi. Vatandaşların kar yağışından olumsuz etkilenmemeleri için Belediye ekiplerinin teyakkuz halinde olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Kar temizleme ekiplerimiz ilçe genelinde tüm tedbirleri alarak çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Hafta sonu etkili olması beklenen kar yağışı sebebiyle herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için ekiplerimizle ilçe genelinde 24 saat görevimizin başında olacağız” diye konuştu.

“Can dostların yanındayız”

İlçedeki sahipsiz hayvanların bakım ve ihtiyaçlarıyla yakından ilgilenen Canik Belediyesi, kar yağışı ve soğuğun etkili olduğu günlerde de onları ihmal etmiyor. Can dostların yiyecek ve su ihtiyaçlarının giderilmesinin yanında onlara sağladığı veterinerlik hizmetiyle de yardımlarına koşuyor. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Her zaman olduğu gibi kış aylarında da can dostlarımızın yanındayız. Onların ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Su ve mama ihtiyaçlarının yanı sıra sağlık sorunu yaşayan can dostlar, veterinerlik hizmetleri ile tedavi altına alınıyor. Ekiplerimiz kar kış demeden soğuk havalarda da can dostlarımızın her türlü ihtiyacını karşılamak için görevlerinin başında” diye konuştu.

Zabıta ekipleri denetim faaliyetlerini titizlikle sürdürüyor

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin denetim faaliyetlerini titizlikle sürdürdüğünü ifade eden Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Zabıta ekiplerimiz halkın huzur ve sağlığını korumak amacıyla ilçe genelinde bulunan zincir marketlere, alış-veriş merkezlerine, bakkallara, fırınlara, unlu mamul üretim ve satış yerlerine yönelik uyguladığı denetim faaliyetlerine aralıksız devam ediyor. Gidilen işletmelerde ürün gramajı, etiket ve kasa fiyatı karşılaştırması, tüketim tarihi, hijyen kurallarına uygunluk konularında denetimler yapılıyor. Ekiplerimiz marketlerde ve market depolarında gerekli denetim ve kontrollerini sürdürüyor. Fiyat kontrolleri, genel kontroller, pazar yerlerinin denetlenmesi gibi rutin çalışmalarıyla halkın daha güvenli ve huzurlu alışveriş yapmasını sağlıyorlar. Uygun şartlarda satış yapmayan iş yerleri için ise gerekli cezai işlemler uygulanıyor” dedi.

Belediyelerin her şeyden önce vatandaşına hizmet sunmakla sorumlu olduğunu dile getiren Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, her koşulda tüm enerjisini halka hizmet etmek için sarf eden tüm çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkür ettiğini ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber