Canik’te Cumhuriyet coşkusu

Canik’te Cumhuriyet coşkusu
29.10.2018
A+
A-

Cumhuriyet Bayramı’nın 95. yılı kutlamaları kapsamında Canik’te düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’nde öğrenciler ellerinde Türk bayraklarıyla bayram coşkusu yaşadı. Coşkuya Başkan Osman Genç de ortak oldu.

Yurt genelinde olduğu gibi Canik’te de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşku içerisinde kutlandı. Yavuzselim Mahallesi’nde düzenlenen Cumhuriyet Yürüyüşü’nde Yavuzselim İlkokulu Emrullah Efendi Ortaokulu ve Emrullah Efendi İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, ellerinde Türk bayraklarıyla gerçekleştirdikleri yürüyüş boyunca renkli görüntüler oluşturdu.

COŞKULU YÜRÜYÜŞ

Coşkulu yürüyüşe Canik Belediye Başkanı Osman Genç ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar da katıldı. Öğrencilerin yürüyüşüne çoluk çocuk demeden katılan vatandaşlar da, ellerinde bayraklarla uzun kuyruklar oluştururken, dev Atatürk resmi kortej boyunca eller üzerinde taşındı. Kortej sırasında bazı vatandaşlar evlerinin balkonlarından, bazıları ise araçlarından el sallayarak coşkuya ortak oldu.

BAŞKAN GENÇ, BAYRAMI KUTLADI

Samsunluların ve Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutlayan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Bu anlamlı günde Yavuzselim Mahallemizde öğrencilerimiz ve vatandaşlarımızla ellerimizde bayraklarla güzel bir yürüyüş gerçekleştirdik. Bu organizasyonda emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu vesile ile bir kez daha Cumhuriyetimizin ilanının 95. yıl dönümünde Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, İstiklal Harbimizin kazanılmasına ve yeni devletimizin kuruluşuna öncülük eden tüm kahramanlarımızı rahmet ve minnetle yad ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber