SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

Canik'te bilim ve teknoloji dolu yaz başlıyor

Gökçen ÖZEN / Samsun, (DHA) – SAMSUN Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Yaz Okulu kayıtları başlıyor. Başvurular 28 Temmuz ile 22 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

Canik Belediyesi’nin ilçede düzenlediği programlarla çocuklar ve gençler, yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarmaya devam ediyor. 28 Temmuz – 22 Ağustos tarihleri arasında başvuruların başlayacağı Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü Yaz Okulu’nda 6-14 yaş arası çocuklar ve gençler, bu yaz tatilinde de yeni nesil teknolojilerle tanışacak, uzman eğitmenler eşliğinde gerçekleştirilecek olan eğitimlerde yeteneklerini keşfedecek.

UYGULAMALI EĞİTİM

Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’nde yaz tatili süresince çocukları ve gençleri özel olarak oluşturulan 10 farklı atölyede bilim ve teknoloji alanında uygulamalı eğitim programlarıyla bir araya getirmeye devam ettiklerini söyleyen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Canik Özdemir Bayraktar Keşif Kampüsü’müzde yaz tatilinde çocuklarımızı ve gençlerimizi yeni nesil teknolojilerle buluşturmaya devam ediyoruz. Alanında uzman eğitmenlerimiz eşliğinde yapay zeka, siber güvenlik, robotik kodlama ve model uçak tasarımı gibi birçok alanda uygulamalı eğitimlerle bir araya getiriyoruz. Çocuklarımızın ve gençlerimizin, bilim ve teknoloji eğitimleri başta olmak üzere birbirinden özel programlar eşliğinde verimli bir yaz tatili süreci geçirmelerine vesile oluyoruz” dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Bu Yazıyı Paylaş