Canik’te bayramlaşma töreni

Canik’te bayramlaşma töreni
24.08.2018
A+
A-

Canik Belediyesi tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik örneği sergilendi.

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz’ın da katıldığı törende, bayram heyecanı yaşandı.

Canik Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Bayramlaşma Töreni belediye hizmet binasında yapıldı. Yoğun ilginin olduğu törene AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz ile Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Genel Başkanı Fevzi Apaydın, başkan yardımcıları, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, belediye çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

‘BÜYÜKLERİMİZİ UNUTMAYALIM’

Bayramlaşma töreninde konuşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, vatandaşların bayramlarını kutlayarak, “Bayramlar kardeşlik iklimini, dayanışma ruhunu, birlik ve beraberliğimizi tazeleme günüdür. Temennimiz, bayramların dünyanın her köşesinde bayram gibi yaşanmasıdır. Ramazan Bayramı, dünyada özlediğimiz huzur ve barış ortamını bir an önce getirir. Bayram boyunca büyüklerimizin unutulmamasını rica ediyorum. Bayram sevincimizi onlarla paylaşalım. Sevdiklerinizle beraber, sağlıklı, mutlu, ağız tadıyla bir bayram geçirmenizi diliyorum” diye konuştu.

‘GÖNÜLLERİ DE DÖNÜŞTÜRÜYORUZ’

Canik Belediyesi olarak fiziki dönüşümün yanısıra gönüllerin de dönüşümünü sağladıklarını belirten Başkan Genç, “Biz şehrimizi daha ileriye götürme çabası içerisinde sadece bir fiziki dönüşüm değil, gönüllerin, zihniyetlerin de dönüşümünü sağlıyoruz. Bunu yaparken bize katkı sağlayan siyasetçilerimize, teşkilatımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, muhtarlarımıza, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah bundan sonra da hem Samsun’umuza hem Türkiye’mize çok daha güzel hizmetler yapacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

‘BİRLİĞİMİZİ PEKİŞTİRİYORUZ’

AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz da, bayramların önemine işaret ettiği konuşmasında, Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberlik duygularını artırdığını söyledi. Yılmaz, “Bayramlarda aile büyüklerimizi ziyaret ediyoruz. Millet olarak birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyoruz. Bugünlerde Türkiye’nin ne kadar güçlü olması ve güçlü bir hükümete sahip olması gerektiğini Dolar kuru üzerinden oynanan oyunlarla daha iyi anladık. Eğer güçlü bir Başkanlık Sistemi olmasaydı, birlik ve beraberliğimiz olmasaydı bu saldırıyı kolay atlatamazdık. İnşallah bu birlik ve beraberliğimizle bundan önce olduğu gibi bunu da atlatacağız” şeklinde konuştu.

ÇOCUKLARDAN SEVGİ SELİ

AK Parti İlçe Başkanı Ercan Eler ise, yaptığı konuşmada vatandaşların bayramını kutlarken, “Hep beraber millet olarak, inananlar olarak Kurban Bayramı’na kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Biz bir aileyiz. Allah bu büyük ailenin birliğini ve dirliğini bozmasın” dedi. Bayramlaşma programında, konuşmaların ardından vatandaşlar ve protokol üyeleri bayramlaştı. Çocukların yakın ilgi gösterdiği Başkan Osman Genç, miniklere çeşitli hediyeler verdi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.