Canik’te Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Coşkulu Karşılama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Samsun Şehir Hastanesi’nin açılışı dolayısıyla geldiği Canik’te vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, yeni hastanenin Samsun ve bölge için önemli bir sağlık yatırımı olduğunu belirterek, “Güçlü Canik için azim ve gayretle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.
Erdoğan’a Canik’te yoğun ilgi
Samsun Şehir Hastanesi’nin açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Canik’te vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı.
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı vatandaşlarla birlikte karşıladıklarını belirterek, ilçeye yeni eser ve hizmetler kazandırmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.
Sandıkçı, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ilçemiz için yorulmak bilmeden çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Samsun Şehir Hastanesi hizmete açıldı
Başkan Sandıkçı, Samsun Şehir Hastanesi’nin modern tedavi alanları ve teknolojik altyapısıyla yalnızca Samsun’a değil, bölge illerine de önemli sağlık hizmetleri sunacağını belirtti.
Hastanenin Türkiye’nin önemli sağlık yatırımları arasında yer aldığını ifade eden Sandıkçı, yatırımın Samsun, Canik ve bölge halkına hayırlı olmasını diledi.
Sandıkçı: Güçlü Canik için çalışacağız
Samsun Şehir Hastanesi’nin hizmete kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Sandıkçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın liderliğinde Canik için çalışmaların devam edeceğini söyledi.
Sandıkçı, “Hemşehrilerimizle birlik ve beraberlik içerisinde her alanda güçlü Canik için azim ve gayretle çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.




