Canik’te 11 binden fazla çocuk ve gence ulaşıldı!
Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla düzenlenen programda ilçedeki din görevlileriyle buluştu. Din görevlilerinin haftasını kutlayan Sandıkçı, program kapsamında katılımcılara hediyeler takdim etti.
Sandıkçı: Canik’te beraberlik içerisinde çalışıyoruz
Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Sandıkçı, ilçedeki kurumlarla istişare içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.
Din görevlilerinin toplumsal hayattaki önemine dikkat çeken Sandıkçı, “Canik’imizde beraberlik içerisinde çalışıyor, gönüllere ulaşmayı sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.
11 binden fazla çocuk ve gence ulaşıldı
Başkan Sandıkçı, bu yıl beşincisi gerçekleştirilen “Haydi Güle Oynaya Camiye Gel” projesine ilişkin de bilgi verdi. Proje kapsamında bugüne kadar 11 binden fazla çocuk ve gencin çeşitli hediyelerle buluşturulduğunu ifade etti.
Camilerin çocuklar, gençler ve ailelerle buluşmasına önem verdiklerini kaydeden Sandıkçı, projeye katkı sağlayan din görevlilerine, belediye çalışanlarına ve gönüllülere teşekkür etti.
Din görevlileri ve aileleri programa katıldı
Programda Başkan Sandıkçı, din görevlileri ve aileleriyle sohbet ederek Camiler ve Din Görevlileri Haftası’nı kutladı.





