Canik Belediyesi hizmet içi eğitime devam ediyor

Canik Belediyesi hizmet içi eğitime devam ediyor
07.11.2021
A+
A-

Canik Belediyesi farklı birimlere yönelik uyguladığı hizmet içi eğitim programlarına devam ediyor.

Canik Belediyesi’nin farklı birimlerde görev yapan personeline yönelik uyguladığı hizmet içi eğitim programları devam ediyor. Canik Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen bu haftaki hizmet içi eğitim programında Belediye’nin Zabıta Müdürlüğü personeline yönelik kişisel gelişim semineri verildi. İletişim alanındaki eğitim programlarıyla adından sıkça söz ettiren Kişisel Gelişim Uzmanı Ayfer Ateş tarafından verilen seminerde “İmaj, Etkili Konuşma, Beden Dili” gibi konular ele alındı.

“PERSONELİMİZ ÖRNEK MODEL OLMALIDIR”

Belediye personelinin eğitimine yönelik uygulanan programları önemsediklerini belirten Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, “Personelimizin her alanda iyi yetişmiş olması hem kendileri açısından, hem bizim açımızdan, hem de toplum açısından büyük önem arz etmektedir. Vatandaşımıza daha kaliteli hizmet sunma noktasında personelin örnek model olması gerekmektedir. Bunda da personelin eğitimli olmasının büyük rolü vardır” dedi.

“ÜNİFORMA BELEDİYEMİZİ TEMSİL EDER”

“Bizim en değerli sermayemiz, insan kaynağımızdır” diyen Başkan İbrahim Sandıkçı, “Özellikle Zabıta Birimi’mizde görev yapan arkadaşlarımız halkımızla bire bir temas halinde işlerini sürdürmektedir. Onlar bizim toplum içerisindeki temsilcilerimiz pozisyonundadır. Üzerlerindeki üniformaları bizi ve kurumumuzu temsil etmektedir. Onların görevlerini daha güzel şekilde yapmaları ve halka örnek davranış sergilemeleri hem vatandaşımızı hem de bizi memnun etmektedir. Bugüne kadar göstermiş oldukları hassasiyetlerinden ötürü hepsine teşekkür ediyor ve görevlerinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Canik Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Birimi’nden toplam 30 personelin katıldığı bu eğitimin ilerleyen günlerde farklı konularda düzenlenecek olan seminer programıyla devam edeceği bildirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.