Candal’ın adamları kadını tehdit edip konuşturmuşlar

Candal’ın adamları kadını tehdit edip konuşturmuşlar
23.03.2019
A+
A-

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde AK Partililerin kendisini Cumhur İttifakı adayı Hasan Togar’a oy vermesi için tehdit ettiğini söyleyen kadın, o sözleri İYİ Parti adayı Mustafa Candal’ın adamlarının kendisine tehdit yolu ile söylettirdiğini açıkladı.

Samsun’un Tekkeköy ilçesinde geçtiğimiz günlerde çekilen bir videoda konuşan ve kendisinin AK Partililer tarafından Cumhur İttifakı adayı Hasan Togar’a oy vermesi için tehdit edildiğini söyleyen kadından, şok bir açıklama geldi.

Tekkeköy ilçesinde yaşayan kadının videosunun İYi Parti adayı Mustafa Candal’ın yakın adamlarından biri tarafından çekildiği ortaya çıkarken, Hasan Togar lehine AK Partililerin kadını oy için tehdit ettiğine dair söz konusu videoda yine Mustafa Candal’ın çevresi tarafından sosyal medyada paylaşılmıştı.

Tekkeköy ilçesinde AK Partililerin Hasan Togar’a oy vermesi için kendisini tehdit ettiğini video kaydı ile söyleyen kadın, yaptığı yeni açıklamada ise söz konusu videonun İYİ Parti Tekkeköy adayı Mustafa Candal’ın bir adamı tarafından evinde tehdit yolu ile çekildiğini söyledi.

Evine gelen İYİ Parti Tekkeköy adayı Mustafa Candal’ın adamının kendisini Hasan Togar aleyhinde tehdit ederek konuşturduğunu açıklayan kadın, “Buraya geldi A.C beni konuşturdu, çekti videoya. Ben Hasan Togar’dan razıyım. Eşimin çocuklarımın yapmadığını yaptı bana. A.C  beni tehditle konuşturdu burada.” dedi.

Tekkeköy ilçesinde gündeme gelen tehdit iddiası ile ilgili Mustafa Candal’ın adamı tarafından video kaydı yapılan kadına, Hasan Togar ve AK parti aleyhinde konuşmaması halinde, seçimi kazandıklarında belediye tarafından yapılan prefabrik evden atılacağının söylendiği, kadının da bu korku ile AK Partililerin kendisini tehdit ettiğini söylediği iddia edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber