Camadan partisine oy istedi

Camadan partisine oy istedi
22.06.2018
A+
A-

Seçime sayılı günler kala tempo arttıran Murat Camadan, kurum ve köy ziyaretleri yaparak hem projelerini anlattı, hem de partisine oy istedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, pazar günü yapılacak olan seçimler öncesinde çalışmalarına hız verdi. Öğlenden sonra Atakum Kaymakamlığı, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü, Atakum İlçe Nüfus, Tapu ve Milli Eğitim Müdürlüklerini ziyaret eden Murat Camadan, akşam ise Alaçam ilçesine bağlı Karlı, Zeytinli ve Taşkelik mahallelerinde köy sohbetleri gerçekleştirdi.

Yaptığı ziyaretlerde projelerini anlatan ve vatandaşları sandığa davet eden Camadan, “Bu seçim gerçekten çok önemli. Ülkemizin bekasını yakından ilgilendiren, geleceğimize yön verecek bir seçim. Bu nedenle sandık başına gittiğimizde iyi düşünmemiz ve oyumuzu ona göre kullanmamız gerekiyor. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak Cumhur İttifakı ile ülkemizi daha ileriye taşımak istiyoruz. Bunun için de siz kıymetli vatandaşlarımızın oylarına talibiz” dedi.
Samsun halkının ‘Cumhur İttifakı’na desteğini mitinge olan ilgisiyle gösterdiğini belirten Murat Camadan, “Bu durum 24 Haziran seçimleri öncesinde umudumuzu arttırdı. İnşallah seçimlerin ardından mecliste görev alma şansı bulur ve halkımızın desteğine çok çalışarak karşılık veririz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi 27. Dönem Samsun Milletvekili Adayı Murat Camadan, partisinin Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından gerçekleştirilen ‘Çırpınırdı Karadeniz Bakıp Türk’ün Bayrağına’ mitingine gösterilen ilginin 24 Haziran seçimleri öncesinde kendilerine umut verdiğini söyledi. Binlerce Samsunlu’nun Cumhuriyet Meydanı’na akın ettiğini vurgulayan Murat Camadan, “Halkımızın, bilge liderimiz, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’yi bu kutlu davada yalnız bırakmayacağına yürekten inanıyorduk. Alandaki kalabalık bu inancımızın gerçekliğini de ortaya koydu” dedi.

Miting alanında kendisine gösterilen yakın ilgiden de son derece memnun kaldığını vurgulayan Camadan, “Samsunlu hemşerilerimiz şahsımı da bağrına bastı. Bu durum çalışma hevesimizi de arttırıyor. 24 Haziran seçimlerinin ardından halkımızın teveccühü ile mecliste görev almam durumunda ben de bu ilgiye çalışarak, elimi taşın altına koyarak, Samsun’un sorunlarının en aza indirilmesini sağlayarak cevap vermeye gayret edeceğim. Mitingimizde bizleri yalnız bırakmayan ve coşku ile destekleyen halkımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.