Büyük Anadolu’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret

Büyük Anadolu’dan Başkan Demirtaş’a ziyaret
26.04.2019
A+
A-

Büyük Anadolu’dan Samsun İlkadım Belediye Başkanı Demirtaş’a hayırlı olsun ziyareti

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten ve beraberindeki heyet İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret etti.

Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Yönten, Büyük Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nilgün Yönten, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Turan, Büyük Anadolu Hastaneleri Teknik Proje ve Tasarım Danışmanı Mimar İsmail Sevindik, Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, Büyük Anadolu Hastaneleri Anlaşmalı Kurumsal Saha Sorumlusu Gökhan Demir, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Sohbet ortamında geçen ziyarette Yönetim Kurulu Başkanı Yönten, hastanenin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Ziyaret için teşekkür eden Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ise Büyük Anadolu Hastaneleri’nin Samsun’a için yapmış olduğu katkılara değinerek, gösterdiği hizmetin ve bünyesindeki doktorların çalışmaları sayesinde sadece bölgemizde değil ülke aşırı bölgelerden de hasta kabulleri alması şehrimiz için büyük bir gurur kaynağı olduğunu, sağlık çalışmalarını ve yatırımlarını yakından takip ettiğini, başarılarının devamını dileyerek ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Büyük Anadolu’dan Samsun Ladik Belediye Başkanı Özel’e ve Muhtarlara hayırlı olsun ziyareti

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve beraberindeki heyet Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i ve Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve beraberindeki heyet Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel’i ve Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Yapmış oldukları ziyarette Genel Müdür Yardımcısı Esen , tebriklerini iletmesinin ardından, hastanenin yapmış olduğu çalışmalar ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek tüm belediye personeli ve muhtarlar derneği üyelerinin 1. derece aile yakınlarının da yararlanabileceği bir sağlık sözleşmesi imzalandı.

Ziyaret için teşekkür eden Samsun Ladik Belediye Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ise Büyük Anadolu Hastaneleri’nin Samsun’a ve de Ladik İlçesi için göstermiş olduğu hizmetlerden dolayı, başarılarının devamını dileyerek yapmış oldukları sağlık sözleşmesinden ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber