Büyük Anadolu’dan Atakum Belediyesi’ne ziyaret

Büyük Anadolu’dan Atakum Belediyesi’ne ziyaret
28.11.2019
A+
A-

Büyük Anadolu Hastaneleri yetkililerinin, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına yaptıkları ziyaretlerin bir yenisini daha Atakum Belediyesi’ne gerçekleştirdiler.

Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Erhan Altıparmak, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretlerinin bir yenisini daha Atakum Belediyesi’ne yaptı.

GÖRÜŞ VE ÖNERİLER BİZİM İÇİN ÖNEMLİ
Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın, Başkan Danışmanı Muzeffer Yıldız ile Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Şenol Katkat’ı ziyaret ederek bir araya gelen Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “Hastane yetkililerimizin kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşlarımızın yetkililerini ziyaret ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuyoruz. Kurumlar arasında istişareye önem veren bir hastaneyiz. Kurumların görüş ve önerileri bizim için önemli. “Her şeyin Başı Sağlık” deyimiyle sağlıklı bir yaşamı her şeyin önünde gören bir anlayış içinde, kurum yetkililerinden aldığımız bilgiler doğrultusunda daha iyi hizmeti nasıl verebiliriz, nasıl karşılıklı bir çalışma içinde olabilirizin düşüncesi içindeyiz.
Kurum yetkililerine, hastanelerimizin vermiş olduğu sağlık hizmetleri konusunda da kendilerine bilgiler verdik. Yeni merkez hastanemizin hizmete girmesiylede sadece ilimizden değil, yurt içi ve yurt dışından gelen misafirlerimize otel konforunda sağlık hizmeti veriyoruz” dedi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Nazik ziyaretleri için Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen’e ve Kurumsal İletişim Yönetmeni Erhan Altıparmak’a teşekkürlerini ileten Atakum Belediyesi Başkan Yardımcısı Şeref Aydın’da, Samsun’un köklü hastanesi Büyük Anadolu Hastaneleri’nin yapmış olduğu çalışmaların memnuniyet vericiği olduğunu belirterek başarılar diledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.