Büyük Anadolu Hastanesi ile Genel Hizmetler İşçileri Sendikası ile sağlık sözleşmesi imzalandı

Büyük Anadolu Hastanesi ile Genel Hizmetler İşçileri Sendikası ile sağlık sözleşmesi imzalandı
30.06.2019
A+
A-

Büyük Anadolu Hastaneleri, kamu, kurum ve sivil toplum kuruluşları ile gerçekleştirdiği kurumsal sağlık sözleşmesi uygulamasını geniş bir yelpazede devam ettiriyor.

Bu kapsamda Genel Hizmetler İşçileri sendikası ( GENEL-İŞ) Samsun şubesi ile Büyük Anadolu Hastaneleri arasında Kurumsal Sağlık Sözleşmesi imzaladı. Sözleşme ile Genel Hizmetler İşçileri sendikası ( GENEL-İŞ) üyeleri ve birinci derece yakınları hastanenin sağlamış olduğu imkanlardan faydalanabilecekler.

Genel Hizmetler İşçileri sendikası ( GENEL-İŞ) Samsun Şubesi Sekreteri Derya Kızılkaya’yı ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Fatih Esen, “ Hastanelerimiz Türkiye’nin ve Dünya’nın birçok noktasında gelen hastalara ileri teknolojiye sahip yöntemlerle hizmet vererek şifa bulmalarını sağlıyoruz. Ayrıca, yeni açacağımız hastanemizde bu vizyonumuzu çok daha üst basamaklara çıkarmayı hedefliyoruz” diyerek, yeni hastanenin açılış süreci hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Esen son olarak, kurumsal sağlık sözleşmesinin içeriğini anlatarak, Genel Hizmetler İşçileri sendikası ( GENEL-İŞ) Samsun şubesi sekreteri Derya Kızılkaya ile birlikte sağlık sözleşmesini imzaladı.
Genel Hizmetler İşçileri sendikası ( GENEL-İŞ) Samsun şube sekreteri Derya Kızılkaya, yaptıkları bu çalışma için Büyük Anadolu Hastaneleri’ne teşekkür etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber