Büyük Anadolu Hastaneleri’nde Tip 2 diyabet (şeker) Tedavisi

Büyük Anadolu Hastaneleri’nde Tip 2 diyabet (şeker) Tedavisi
22.08.2019
A+
A-

Uzun süredir Tip 2 Diyabet (Şeker) Hastası olan 52 yaşındaki Hediye Şeker, Amerika’nın New York şehrinden Samsun’a tedavi için geldi. Şeker, Büyük Anadolu Hastaneleri Laparoskopik Bariatrik ve Metabolik Cerrah Dr. Öğr. Muzaffer Al’ın gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyon ile hastalığın vermiş olduğu sağlık sorunlarından kurtuldu.

Büyük Anadolu Hastaneleri Laparoskopik Bariatrik ve Metabolik Cerrah Dr. Öğr. Muzaffer Al gerçekleştirmiş olduğu başarılı operasyonlar sayesinde, uluslararası hasta memnuniyeti kazanmaya devam ediyor. Büyük Anadolu Hastaneleri’nin özellikle uygulamış olduğu Tip 2 Şeker ameliyatı tedavisi hakkında duyum alan 52 yaşındaki Hediye Şeker, yaşadığı New York kentinden şifa bulmak için Samsuna geldi. On yıldır Tip2 Şeker hastalığı olan Şeker “Hem New York’ta hem de Türkiye de farklı doktorlar ile görüşmeme rağmen rahatsızlığıma etkili bir çözüm bulunamadı. Uzun süre diyet tedavisi uygulasam da, bir süre sonra vermiş olduğum az sayıdaki kilonun üzerinde bir kiloyu geri kazandım. Yakın çevremde daha önce Muzaffer bey sayesinde sağlığına kavuşan kişilerden aldığım tavsiyeler üzerine Samsun’a gelerek, ameliyat olmaya karar verdim. 37 yaşında obezite hastası kızımla birlikte Büyük Anadolu Hastaneleri’ne şifa bulmak için geldik. Aynı gün içerisinde ameliyat olmamızın ardından 4 gün gibi kısa bir sürede, Samsun’un merkezinde alışveriş yapabilecek ve 5. Günde New York’a dönebilecek sağlığa ve enerjiye kavuştum.” dedi.

DİYABET DÜNYANIN SAĞLIK SORUNU
Yapmış olduğu operasyon sonrasında açıklamalarda bulunan Büyük Anadolu Hastaneleri Laparoskopik Bariatrik ve Metabolik Cerrah Dr. Öğr. Muzaffer Al, “ Diyabet Dünya’da yaygın hastalıkların başında gelmektedir. Böbrek hastalığı, ayak yaraları, geçici ya da kalıcı körlükler, uzun süre insülin ve ilaç kullanımının vermiş olduğu psikolojik bunalımlara yol açması, diyabetin ne kadar büyük bir sağlık problemi olduğunu göstermektedir. Bu nedenle diyabet hastası olan kişilerin kesinlikle uzman bir hekime başvurmaları ve bunda geç kalmamaları gerekmektedir. Hastalarımız ne kadar uzaktan gelirse gelsin, bilişim çağının getirisi olarak ameliyat sonrası takiplerine en detaylı şekilde gerçekleştiriyoruz. Elbette bu takibi yapabilmek bir ekip işi. Bu nedenle tüm ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ediyorum. Kendi nezdimde ve de Büyük Anadolu Hastaneleri olarak hastalarımıza bundan sonraki yaşamlarında sağlıklı günler geçirmelerini dileriz” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.