Büyük Anadolu Hastaneleri Obeziteye Çare Oldu

Büyük Anadolu Hastaneleri Obeziteye Çare Oldu

Obezite Cerrahisi’nde başarılı operasyonları ile adını sıkça duyuran Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Polikliniği Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş, obezite ile mücadele veren bir ailenin üç ferdine de çare oldu.

Samsun’da yaşayan 61 yaşındaki İbrahim Besim Köprülü ve iki çocuğu ile birlikte aradıkları şifayı Büyük Anadolu Hastaneleri Genel Cerrahi Polikliniği Uzmanı Op. Dr. Volkan Kınaş’ta buldular.
Gençlik yıllarından itibaren fazla kilolara sahip olduğunu belirten Köprülü, “spor ve diyet gibi farklı tedavi yöntemleri denediğini, ancak tüm bunların sonuçsuz kaldığını ekledi. Tüm çabalarına rağmen 20 kilo kadar bir düşüş yaşansa da, kısa süre içerisinde aynı kiloları geri aldığını, hatta 10 kilo daha eklendiğin belirterek, çözümün cerrahi müdahalede olabileceği düşüncesiyle Op. Dr. Volkan Kınaş ile iletişime geçtiğini ifade etti.

3 günde ayağa kalktım

Yapılan tetkiklerin ardında cerrahi müdahalede bir sakınca olmadığının anlaşılması üzerine, geçirmiş olduğu başarılı operasyon ardından üç gün gibi kısa sürede ayağa kalkıp dördüncü gün taburcu olduğunu belirten Köprülü, “ Benim ve çocuklarımın sağlığına kavuşmasını sağlayan başta Op. Dr. Volkan Kınaş olmak üzere tüm Büyük Anadolu Hastaneleri çalışanlarına teşekkür ederim. Göstermiş oldukları ilgi ve alaka beklenmeyenin ötesinde olup, hasta memnuniyeti adına yoğun bir çaba sarfettiklerini gözlemledim. Obezite ile mücadele eden kişiler cerrahi müdahaleden korkmamalılar” diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber