Bursa'da düzenlenen pilav etkinliğinde 100 kişi rahatsızlandı

Bursa'da düzenlenen pilav etkinliğinde 100 kişi rahatsızlandı

📅 19.10.2026 00:07 🕐 55 dakika önce 💬 0 yorum 📰 DHA RSS
Yazı Boyutu
🖨 Yazdır / PDF
Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL(Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde düzenlenen etkinlikte tavuklu pilav yiyen yaklaşık 100 kişi, mide bulantısı ve kusma şikâyetleriyle hastaneye başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle inceleme başlatıldı.Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Çitli Mahallesi’nde düzenlene

Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL(Bursa), (DHA)- BURSA’nın İnegöl ilçesinde düzenlenen etkinlikte tavuklu pilav yiyen yaklaşık 100 kişi, mide bulantısı ve kusma şikâyetleriyle hastaneye başvurdu. Gıda zehirlenmesi şüphesiyle inceleme başlatıldı.

Bursa’nın İnegöl ilçesine bağlı kırsal Çitli Mahallesi’nde düzenlenen 2’nci Geleneksel Mevlid-i Şerif ve Pilav Günü etkinliğinde ikram edilen tavuklu pilavı yiyen vatandaşlarda, iddiaya göre etkinlikten yaklaşık 3 saat sonra mide bulantısı ve kusma şikâyetleri görüldü. Rahatsızlanan vatandaşlar, İnegöl Devlet Hastanesi’ne başvurdu. Hastaneye başvuranların sayısının yaklaşık 100’e ulaştığı, yeni başvuruların olabileceği öğrenildi. Olayın ardından jandarma ekipleri tarafından inceleme başlatıldı. Olayla ilgili inceleme başlatılırken tavuk ve pilavdan tahlil için numune alındı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Tunceli’de silahlı saldırı; 1 yaralı, 1 gözaltı
Sıradaki Haber
Tunceli’de silahlı saldırı; 1 yaralı, 1 gözaltı

Bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz?

💬 Yorumlar 0

💬 Yorum Yap (üyeliksiz — yorumunuz onaylandıktan sonra görünür)
Üye girişi yap →
💭

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!

İlgili Haberler