SON DAKİKA
Özel’den Bahçeli’ye emekli maaşı çağrısı: “Buyursun versin, iki elimizle destekleyelim” • Bakan açıkladı: 3000 personel alım sonuçları açıklandı • Galatasaray 0 Fenerbahçe 2! Süper kupa Fenerbahçe’nin oldu • Trafik cezalarını artıran teklifin ilk iki maddesi geçti • Eski belediye başkan yardımcısı, bıçaklı saldırıda öldürüldü

BTK tarafından Instagram’a erişim engeli getirildi!

Instagram’a bugün erişim engeli getirildi. BTK’dan yapılan açıklamada Instagram’ın katalog suçlara uymadığı gerekçesiyle erişime kapatıldığı açıklandı.

31 Temmuz günü İletişim Başkanı Fahrettin Altun’un Instagram hakkında açıklama yapmıştı: Heniye’nin şehadeti dolayısıyla insanların taziye mesajı yayınlamasını herhangi bir gerekçe göstermeden engelleyen sosyal medya platformu Instagram’ı da şiddetle kınıyorum. Bu çok açık ve net bir sansür girişimidir, ifadelerini kullandı.

Bu Yazıyı Paylaş