Birlik ve beraberlik yemeğine 5 bin kişi katıldı

Birlik ve beraberlik yemeğine 5 bin kişi katıldı
25.01.2019
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Ayvacık İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğine 5 bin kişi katıldı.

Ayvacık ilçesi kapalı pazar yerinde düzenlenen birlik ve beraberlik programına Ak Parti eski milletvekillerinden Fatih Öztürk, MÜSİAD Samsun Şube Başkanı Haluk Tan, Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, Ayvacık ilçe başkanı Sertaç Can, Ayvacık Belediye Başkan Adayı Halil Kalaycı, Cumhur İttifakı MHP İlçe Başkanı Ali Duman, belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları, gençlik ve kadın kolları üyeleri, mahalle muhtarları ile yaklaşık beş bin kişi katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan birlik ve beraberlik programında cuma namazının ardından yaklaşık beş bin kişi aynı sofrada bir araya gelerek ikram edilen yemeği paylaştı.

Ayvacık’ın tüm kesimlerini bir araya getireceklerini vurgulayan AK Parti Ayvacık Belediye Başkan Adayı Halil Kalaycı “ Cumhurbaşkanımız ve genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından şahsıma tevdi edilen Ayvacık Belediye Başkan Adaylığı sonrasında bu gün itibari ile seçim çalışmalarımıza başladık. Bu kutlu yolda çalışmalara başlarken de ilçemiz ve vatandaşlarımız adına hizmetlerimizin bereketli olması için birlik ve beraberlik yemeği düzenleyerek bu gün sizlerle bir araya geldik. Yediden yetmiş yediye tüm halkımızı burada görmek desteğini ve duasını almak bizler için tarifsiz bir mutluluk kaynağı oldu. Bizler Ayvacık’a hizmet etmek için bu yola çıktık. İnşallah Ayvacık’ı her açıdan kalkınan gelişen bir ilçe yapacağız. Gönlünüze ve duanıza talibiz.” Şeklinde konuştu.

Yemek dağıtımını da yapan belediye başkan adayı Halil Kalaycı tüm vatandaşlar ile hatıra fotoğrafı da çektirdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber