Bilgin: Kadınların sesi olacağım

Bilgin: Kadınların sesi olacağım
02.06.2018
A+
A-

AK Parti’nin Samsun’dan iki kadın Milletvekili Adayından biri olan Elif Coşkun Bilgin’e, gittiği yerlerde özellikle kadınlar büyük ilgi gösteriyor. Kavak’ta vatandaşlarla buluşan Bilgin, Samsun’un siyasetteki gülen yüzü ve kadınların meclisteki sesi olacağını söyledi.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, seçim çalışmalarını sürdürürken, kadınların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ilçeleri tek tek dolaşan Bilgin, Kavak’ta da esnaf ve vatandaşlarla biraraya geldi. Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ile AK Parti İlçe Başkanı Osman Atlı’nın da yer aldığı gezide ilçe halkının yanısıra kadınlarla da buluşan Bilgin, milletvekili seçildiği takdirde kadınların sosyal ve ekonomik alanlarda gelişimlerine yönelik projeler üreteceğini söyledi.

DAHA GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN

Kavak’ın Göçebe Mahallesi’nde biraraya geldiği kadınlarla sohbet eden Bilgin, milletvekili seçilmesi halinde Samsun’un Meclis’teki gülen yüzü olacağını belirterek, mecliste özellikle kadın istihdamı ve kadına yönelik şiddet ile istismarın önlenmesi konusunda özel çalışmalar yapacağını söyledi. Kadınlarla karşılaştığı her yerde bol bol sohbet eden Bilgin, “Kadınlarımızın kendi ayaklarının üzerinde durabilmesini ve daha güçlü olmasını arzuluyoruz. El birliğiyle kadınlarımızın her alandaki şartlarını daha iyiye ulaştırmak için çalışacağım” dedi.

SAMSUN’UN ÖZ EVLADIYIM

İş ve siyaset tecrübelerini şehrinin yararına kullanmak istediğini ifade eden Bilgin, “Samsun’un öz evladıyım ve şehrimin sıkıntılarını, çözüm önerilerini biliyorum. İlçelerimizi tek tek geziyoruz. Bütün ilçelerimizin her birinin ayrı ayrı güzellikleri, değerleri var. Memleketimin Doğusu, Batısı, Kuzeyi ve Güneyine hizmet etmek için çalışacağım. Öncelikle yeni bir Samsun stratejisi oluşturacağız. Biz hizmet için bu göreve talip olduk. Sorunları yerinde göreceğiz ve çözümü ortak akılla birlikte gerçekleştireceğiz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber