Bilgin, ilçe ilçe destek istiyor

Bilgin, ilçe ilçe destek istiyor
08.06.2018
A+
A-

AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, 19 Mayıs’ta vatandaşlarla buluştu. Bilgin, 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan için destek istedi.

İlçe gezilerini sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Elif Coşkun Bilgin, 19 Mayıs ilçesinde çeşitli ziyaretlerde bulundu, vatandaşlarla biraraya geldi. 19 Mayıs Belediye Başkanı Osman Topaloğlu, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Seven’in de eşlik ettiği gezisi kapsamında ilçede bulunan Sevgi Evleri’ndeki çocuklarla biraraya geldi. Kimsesiz çocuklarla birlikte çeşitli oyunlar oynayarak neşeli dakikalar geçiren Bilgin, önce Dereköy balıkçılarının eşleriyle buluştu, ardından Kredi Yurtlar Kurumu ve Kumcağız Mahallesi’nde esnaf ziyaretinde bulundu.

ÜLKE ŞAHLANACAK

Gittiği her yerde halkın ilgisiyle karşılaşan Bilgin, 24 Haziran seçimlerinin önemini anlattığı vatandaşlardan Cumhurbaşkanı Erdoğan için ve AK Parti için destek istedi. AK Parti iktidarlarının bugüne kadar yaptıkları ile kendini ispatladığını belirten Bilgin, “Bugüne kadar çok güzel çalışmalar oldu ama 24 Haziran seçimlerinden sonra Samsun’umuz da, ülkemiz de şahlanacak. Ekonomide şahlanma olacak. Projelerin bir an önce hayata geçirilmesi için koşuşturacağız. Esnafımız için destekler noktasında gayretler göstereceğiz” dedi.

ŞEHRİME HİZMET ETMEK İSTİYORUM

AK Parti’nin hizmet partisi olduğunu ifade eden Bilgin, “Biz bir oldukça, beraber oldukça 19 Mayıs da, tüm ilçeler de, tüm Türkiye de muvaffak olacaktır. Çünkü AK Parti demek hizmet demektir. AK Parti bir dava hareketidir. Bu davada olmaktan her zaman gurur duydum. Ben Samsun Canikliyim. İnşallah nasip olursa şehrimize hizmet etmek istiyorum. Bir iş kadını olarak tek prensibim çalışmak. Çalışmaktan asla yorulmam. Dolayısıyla şehrim için çalışmak istiyorum” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber