Beyzanur hayatı artık daha net görecek

Beyzanur hayatı artık daha net görecek
05.07.2018
A+
A-

Doğuştan gözleri katarakt olan Beyzanur Erzurumlu, Samsun Büyük Anadolu Hastaneleri’nde olduğu ameliyat ile sağlıklı görmeye başladı.

Doğuştan katarakt rahatsızlığı olan ve görmekte zorluk çektiği için Samsun Büyük Anadolu Hastanesi’ne başvuran ve Suluova’dan gelen 18 yaşındaki Beyzanur Erzurumlu, gerçekleştirilen katarakt ameliyatı ile sağlıklı görmeye başladı.

Ameliyat olmadan önce okulda tahtayı görmekte ve arkadaşlarını seçmekte zorluk çektiğini söyleyen Beyzanur Erzurumlu, ‘’Doğuştan katarakt hastasıydım. Görmekte zorluk çekiyordum. Özellikle okulda sıkıntılarım oluyordu uzağı göremiyordum arkadaşlarım görüyordu ben göremiyordum. Daha sonra hastane aradık bu gözümün tedavisi için. Büyük Anadolu Hastanesi’ni duydum ve Talha hocamızın yanına geldik. Talha hocamızın kararı ile de ameliyat oldum. Ameliyat olduktan sonra da değişikliğini fark edebiliyorum. Yazılar daha net. Benim gibi hastaların kesinlikle gelmesini, tedavisini olmasını öneriyorum. İlgi ve alakalarından dolayı Büyük Anadolu Hastanesi ve Doktor Talha hocamıza teşekkür ederim.’’ dedi.

Hastaneye geldiğinden 10’da birini gördüğünü ifade eden Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Talha ÖZDEMİR, ‘’Hastamız 18 yaşında Amasya’dan geldi. Doğuştan kataraktı olan biri kendisi. Ameliyat için bize başvurdular. Bize geldiklerinde görmelerinde 10’da 1 görebiliyordu. 7 derece hipermetropisi ve 1buçuk derece astigmatı vardı. Hastamızın hem hipermetropisi hemde astigmatını düzelttik. Katarakt ını aldık. Önce bir gözünü ertesi günü de diğer gözünü ameliyat yaptık. Şu anda görmeleri tam yakını rahat görebiliyor. Gözlüksüz hayatına devam etme şansı var. İlerde katarakt olma ihtimali yok. Sadece 1 ay kadar ilaç kullanacak. Bundan sonra görme hayatı sorunsuz olarak devam edecek.’’dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber