Berat Albayrak’ı gerimi döndür dönüyor?

Berat Albayrak’ı gerimi döndür dönüyor?
25.12.2021
A+
A-

Ahmet Takan, Külliye kaynaklarından teyit ettiği bir iddiayı bugünkü köşe yazısında paylaştı. Takan, “Erdoğan’ın açıkladığı ekonomi paketi Berat Albayrak’ı geri döndürme operasyonu olabilir” dedi.
Korkusuz yazarı Ahmet Takan, Erdoğan’ın açıkladığı ekonomik tedbir paketinin Berat Albayrak’ı geri döndürme operasyonu olabileceğini yazdı.

Takan, bugün kaleme aldığı yazısında, “Neden 8 lira civarında gezen doların başı boş bir şekilde, halkın canının acı acı yanması pahasına 18 liraya kadar yükselmesine müsaade edildi?.. Sonra da bir gecede 5 lira birden düşürüldü?.. Beynimi, kemiren bir soruydu… Cevabını buldum; hem pazartesi gününden beri yaşanan gelişmeleri, algı oyunları takip ederek hem de saray kaynaklarımdan da teyit ederek.” diye yazdı.

Son yaşananların Lütfi Elvan’ın görevden alınma sebeplerinden biri olabileceğini kaydeden Takan, yazısını şöyle sürdürdü:

– En en yeni ekonomik tedbir paketinin mimarı damat Berat Albayrak. Bu iddiayı, yakın çevrelerine yüksek sesle söyleyen Bakanlar var.

– Paket üzerinde, damat Berat Albayrak’ın bürokratları uzun süredir çalışıyor ve hazırlık yapıyordu. Tayyip Erdoğan, Berat Albayrak tarafından ikna edildikten sonra düğmeye basıldı. Paket ile birlikte nasıl bir algı operasyonu yürütüleceği üzerinde de eş zamanlı yoğun bir çalışma yürütüldü. (Bu yazdıklarıma inanmayanlar, yandaş gazetelerin dünkü 1’nci sayfalarına ve manşetlerine aynı anda bakıversin)
Anlayacağınız… Doları tek başına yenen milli kahraman Tayyip Erdoğan yaratılıyor!.. Son çareleriydi… Hem de halkın acı acı canının yanması pahasına… Geçici bir refah pansumanı yaparak, sıcak para pompalayarak acıları unutturabileceklerini sanıyorlar. Neden?.. Ahali destanlara pek düşkün ya!.. Bugüne kadar verilenleri hep yedi ya!.. Bakın, milli kahraman Tayyip Erdoğan büyük savaş verdi ve doları tek başına yendi… Var mı bunu yapabilecek başka baba yiğit?.. İnanmayan döviz büroları önünde dolarlarını bozdurmak için uzun kuyruklara girenlere bir de sokakta halay çekenlere sorsun!..

Saltanatın devamı için bir ülkenin bir milletin geleceği ile böyle son derecek riskli bir oyuna girişilmişken şu soruyu da sormadan edemeyeceğim:

Acaba bu en en yeni paket, kayınbaba Tayyip Erdoğan’ı mı yoksa damat Berat Albayrak’ı kurtarma (yeniden bir yerlere getirme) operasyonu mu?..”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber