Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geliyor

Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geliyor

15-20 kuruş arasında yapılması planlanan indirim sonrasında Samsun’daki motorin ve benzin fiyatları yeniden güncellenecek.

Petrol fiyatları ve dolar kurundaki düşüş depolara indirim olarak yansıyacak. Benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim bekleniyor. Petrol, dolar kuru ve uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları düştü. Bu gelişme, depolara indirim olarak yansıyacak. Habertürk’ten Olcay Aydilek’in haberine göre, pazartesiyi salıya bağlayan gece benzin ve motorinde 15-20 kuruş aralığında indirim yapılması bekleniyor. Brent petrol, 54-55 dolar düzeyinde işlem görürken dolar kuru da ABD’nin Suriye’den çekileceğini açıklaması sonrasında 5.26’dan işlem görüyor. Uluslararası piyasalarda da mazotun ton fiyatı 35 dolar, benzinin fiyatı 40 dolar düştü.

SAMSUN’DA LİTRE FİYATLARI…
Samsun’da şuan itibariyle benzinin ortalama litre fiyatı 6.21 TL, motorinin ortalama litre fiyatı 6.05 TL, LPG’nin ise ortalama litre fiyatı 3.45 TL’den satılıyor. Yapılması planlanan indirim sonrasında fiyatlar yeniden güncellenecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.